Директория за статии TopBg.org

2
265
Добави коментар
hlape
hlape

Как се продават бизнес имоти лесно? Съвети от EOOD.xyz

Когато става въпрос за продажби, всичко опира до равновесието между търсенето и предлагането. Трябва да се определи пазарната ниша на хората, които биха се заинтересували от дадените стоки или услуги. Това се отнася с пълна сили и за продажбата на имоти, било то жилищни, търговски, промишлени или земя. Ето няколко идеи за продажба на обекти за стопанска дейност, които ще ви донесат сигурна печалба:

Напишете си домашното

За осъществяването на продажбата е нужно да намерите правилните канали за пласирането на вашите бизнес имоти за да достигнете до правилната целева група. Ако продавате магазин, офис или част от търговски комплекс, направете си списък с възможните купувачи. Ако притежавате помещение в някой МОЛ, можете да помислите да го предложите на някой верига за бързо хранене или за дрехи. Направете си рекламни брошури с подробности за даденият имот, включително и неговата квадратура. Не на последно място, вижте реалните пазарни цени в района, на които се случват подобен тип сделки за покупко – продажба.

Пуснете обява във специализираните вестници

Един от най-добрите начини за достигане до голям брой потенциални клиенти е рекламата във вестник. Опишете най-важните характеристики на продаваните имоти, заедно с вашите данни за контакт. Използвайте клишета като „Идеално място за бутикова търговия“ или „Най-доброто място за бързо хранене“, така има по-голям шанс за обаждате от сериозни клиенти.

Публикувайте обява в портал за недвижими имоти

Друг начин за реклама на вашите търговски обекти е пускането на публикация в интернет портали за имоти, както и в сайтове за обяви. Така ще достигнете до още повече клиенти, не само на местно, но и на национално ниво.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Как се продават бизнес имоти?, 5.0 out of 5 based on 1 rating