Как да привлечем пари през 2021 – годината на бика

1
231
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Намерените пари са на късмет

Ако съдбата ви даде знак под формата на късметче – вземете го. В противен случай, вие отказвате късмета, който вселената се опитва да ви даде.

Давайте и ще получавате

Дайте малко пари на някой, който се нуждае или оставете бакшиш – намерете начин, по който можете да давате на хората, без това да ви ощети много. Всичко, което дадете, без значение добро или лошо, ще се върне при вас по три.

Живейте все едно всичко върви добре

Това не значи да харчите неразумни количества пари. Идеята е, че ако промените начина си на мислене и се отпуснете малко, няма да привличате толкова лоша енергия. Ако постоянно сте притеснени, вие привличате това, което ви притеснява.

Не оставяйте чантата или портфейла си на земята

Това се отнася за всички видове чанти и портфейли. Не ги оставяйте на земята, защото така показвате на вселената, че парите и материалните ви придобивки не са важни за вас.

Правилния портфейл ще ви носи пари

Според китайските вярвания, червен портфейл е най-подходящ, но най-важното нещо е да имате портфейл, който да наистина да ви харесва. Можете в него да поставите 8 китайски монети за привличане за пари 

Имайте пари в себе си на рождения си ден

Важно е на рождения си ден да имате пари в себе си. Както прекарате рождения си ден, така и ще ви върви. Кой не би искал да му върви да има винаги пари в себе си?

Внимавайте кога давате и получавате пари

Ако имате финансови разходи в понеделник или в началото на месеца, рискувате цял месец да ви върви на харчене. Гледайте ако е възможно да получавате парите си в понеделник или първото число от месеца и да приключите със всичките си разходи в края на месеца.

Ако искате да спестите пари, започнете в четвъртък – това е късметлийски ден за спестяване на пари.

Триъгълните форми и пирамидите привличат късмет

Триъгълната форма концентрира енергията, като това е известно в много духовни практики. Най-добрия начин да се възползвате от силата на пирамидата е чрез фън шуй пирамида с фигурка на бик

Фън шуй подарък за късмет през новата 2021 годината на вола- поставка за химикали пирамида в бяло

 

Използвайте късметлийски талисман

Един от най-добрите начини да привлечете късмет в живота си е да използвате талисман. Според китайските вярвания, статуетка на животното, което е зодия за настоащата година е един от най-добрите талисмани за привличане на пари, успех и късмет.

Фън шуй сувенири за 2021 годината на Металния Бик

вижте тук: сувенири бикове за късмет и пари през годината на бика 2021

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!