Изхвърляне на стари мебели в София – как да стане и колко ще струва?

1
221
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Изхвърляне на стари мебели в София – как да стане и колко ще струва?

Предстои ви обновяване на обзавеждането в дома. Чудите се какво да правите със старите мебели. Ако са в добро състояние, може да ги подарите на някого. Друг вариант е да ги занесете на вилата, може да ги дарите или просто да ги закарате на депо за отпадъци. Най-често ако мебелите са стари, захабени и не стават за употреба, се изхвърлят.

Къде да ги изхвърлите, без да бъдете глобени? Ако не разполагате с личен транспорт и вещите не са обемни и много на брой, единственият ви вариант е да оставите вещите до близкия контейнер. Това ще изисква усилия от ваша страна, а и винаги го има риска да ви видят приятели и познати и да се почувствате неприятно в тази си роля. За по-голямо количество изхвърляне на стари мебели и вещи в София е важно да се обърнете към професионални хамали, които ще ги извозят до нужното място.

Може би се питате защо да го правите? Отговорът е прост – ще си спестите време, пари, усложнения и ще си освободите място от ненужните вещи. Докато те бъдат извозвани до подходящото място, вие спокойно ще можете да почистите дома и да започнете дълго отлагания ремонт, ще имате време и сили да сглобите и поставите новите мебели.

Професионални хамали и транспорт – откъде да започнем?

В случай че разполагате с много стари мебели и вещи за изхвърляне, нямате транспорт, нито време, най-доброто решение е да се обърнете към услугата за професионални хамали и транспорт. Преди да се уговорите обаче трябва да направите нещо друго – списък на вещите, които ще се извозват.

Какво трябва да съдържа този списък, за да сте максимално коректни спрямо ангажимента?

приблизително точни размери на предметите, които ще изхвърлятеще има ли дребни стари вещи като саксии, джунджурии, чанти, килими, мокети, елементи от стара дограма и др.добре е да уточните дали в мебелите ще има съдържание: вещи, дрехи и други предмети.
Транспорт с хамали на стари вещи и предмети – цена

Цената зависи от различни фактори като например от коя част на града се извозват мебелите, до къде, какво е количеството, от кой етаж ще се смъкват, има ли асансьор и т.н.

Ориентировъчни цени за изхвърляне на стари мебели в София може да видите на следната страница на сайта на Хамали Престо   –  доверен партньор при местенето на дома и изхвърлянето на стари мебели в София.

Защо да ангажираме фирма за изхвърляне на стари мебели в София?

При ангажирането на професионални хамали и транспорт вие не само си спестявате физическите усилия по преместването, но и имате повече време за други важни дела. В рамките на няколко часа ще се отървете от ненужното, без да се налага да отсъствате от работа, да правите допълнителни уговорки с приятели, които да ви помогнат и т.н.

Хамали Престо е утвърдена фирма за разнообразни транспортни услуги. С радост ще помогнем с всичко, свързано с вашето спокойно преместване, изхвърляне на стари мебели, преместване на дома и офиса и др. Възползвайте се и от нашата услуга – почистване на мазета и тавани в София. Бързо и ефективно ще решим проблеми като изхвърляне на стари мебели в София, вещи и строителни материали, както и всичко ненужно, от което искате да се отървете.

Не се колебайте да ни потърсите за консултация и уговорка за транспортни услуги.

Очакваме ви на следните телефони 0876 123 386  или 0988 361 538.