Изчистена сватбена рокля Luisiana на WONÁ…

1
125
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Ателие Ивоар прави булките щастливи от началото на 2013-та година.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на четири от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept Ex. Crystal Design, Elena Vasylkova, Vasylkov и Ida Torez.

Затова сме изключително щастливи да ви представим селекцията ни от модели булчински рокли, част от колекции Love Stories и Diva на любимите ни WONÁ Concept Ex. Crystal Design. Както винаги сме подбрали модели, които съчетават в себе си актуалните за сезон 2020 тенденции заедно с красотата и изяществото на нежни дантели и ръчно нашити елементи. Моделите отново са смели и дръзки, а кройките – класически. И не на последно място – американският матов сатен. Един от любимите ни материали, който винаги се стараем да поддържаме в редиците си. Не само защото е предпочитан от кралските семейства, но и защото придава изключително много изисканост и елегантност на всяка визия.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!