Впечатляваща булчинска рокля Amanda by Ida Torez | Atelier…

1
141
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Колекция Milano 2020 на световната марка Ida Torez е нашето предложение към модерните булки, които търсят нещо различно и авангардно. Булчински рокли, които се отличават със запомнящи се кройки, модерни елементи и впечатляващи материи – на това ще станат свидетели нашите булки през предстоящия сватбен сезон 2020. Цветовете отново са в характерните за дизайнерката нюанси на капучиното, пудрата и слоновата кост. И през 2020-та година булките на Ida Torez ще се отличават със загадъчен блясък, секси акценти и нежни линии.

Ние знаем, че всяка булка иска да бъде различна и неповторима. Затова избираме дизайнерите, с които да работим по отличаващия се стил, който не може да бъде сбъркан. Това е и причината моделите от колекциите на Ida Torez да присъстват винаги в нашето портфолио – модерните материи, впечатляващите дантели и иновативните кройки са само част от акцентите, които пленяват окото на всяка бъдеща булка докоснала се до тях. Когато решаваме какво да представим пред своите клиенти винаги се стараем се да избираме булчински рокли, които да бъдат различни и неповторими.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – Crystal Design, Elena Vasylkova и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за моделите и работата на световната марка Ida Torez можете да научите на официалния сайт на марката – http://idatorez.com.

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!