Преместване на мебели в София – колко ще струва и как да стане?

1
185
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Преместване на мебели в София – колко ще струва?

Когато търсим спокойствие от големия град или семейството се увеличи и ни трябва повече пространство, неизбежно започваме да планираме преместване в нов дом. Тежки, мебели, големи кашони с покъщнина, хиляди на брой допълнителни дребни вещи, които сякаш нямат край – така започва кошмарното преместване. След това е ред на автомобила, които е натоварен с не леката задача да носи всичко от точка А до точка Б. А ако нямате и кой да ви помогне, се налага всичко това да го правите сами, което допълнително ще ви отнема време и много нерви.

За да си спестите всичкия стрес от преместване на мебели в София, на лични вещи, дребно имущество и всякакви багажи, наемете професионални хамали, които ще свършат всичко това за вас. Ние от Хамали Престо ще ви помогнем с превоз на мебели и багаж не само за територията на София, но и към страната в други градове. Прочетете следващите редове с полезни съвети и информация по темата.

Планирано преместване на мебели в София – откъде да започнем?

Често си мислим, че преместването на мебели е най-сериозната задача от цялостния процес на преместване на семейството. Само че планирането е първото и най-важно нещо.

Кои са стъпките, през които трябва да преминем преди реалното преместване на покъщнината?

Изготвяне на списък с детайлна информация относно вещите

Ако планирате преместване на мебели и вещи, най-добре е да си направите предварителен списък с всичко важно по стаи. Така дори да решите да използвате професионални хамалски услуги, ще улесните целия процес и ще получите максимално точна оферта за услугата.

Планирайте добре времето си

Времето, за което ще премествате вещите си, трябва да бъде планирано добре. Дайте си реалистичен срок спрямо вещите, които ще се местят.

Когато използвате фирма за превоз на багаж, редно е да се свържете с тях по-рано, за да видите дали ще имат възможност за съдействие. Осигурете подробна информация относно вещите, които ще се преместват, както и всичко допълнително, което ще е от полза за изготвянето на оферта. Предоставяйки максимална и точна информация, печелите време, което иначе ще изгубите в излишни телефонни разговори и допълнителни уточнения. Напишете си домашното предварително и се обадете за планиране на преместването.

Колко струва преместването на мебели в София?

В зависимост от това дали се нуждаете от услуга обикновен превоз на багаж без наши хамали или с тях, цената на преместването може да варира. От значение са и фактори като какви са размерите на вещите, от кой район ще се товарят, има ли асансьор в сградата, от кой етаж ще се смъкват и до кой етаж ще се качват и т.н.  За повече информация, ориентировъчни цени и всичко важно може да прочетете в Преместване на мебели и багаж.

Други важни уточнения

Когато правите заявка за преместване на мебели, не пропускайте да ни информирате за това дали има мебели за разглобяване и опаковане. Ако предстои да местим музикални инструменти и други важни чупливи вещи, задължително е да бъдат добре опаковани, за да не се счупят при преместването. Винаги казвайте, ако ще местим вещи, които са чупливи. Ще ви отнеме 10 минути да си изготвите списък с всичко важно, но ще ви спести редица главоболия и проблеми.

Хамали Престо са на ваше разположение за превоз на багаж, преместване на дома или офиса, за обикновени транспортни услуги на мебели в страната или цялостно преместване. За да получите оферта за вашето преместване, свържете се с нас на телефони 0876 123 386 и 0988 361 538.