Детелина.БГ ООД: Игриви апрески за момиче Snow Follow

Детелина.БГ ООД: Игриви апрески за момиче Snow

Игриви апрески за момиче Snow

Топли и леки апрески за деца. Тези детски апрески за момиче са отвътре с каракул и много лесно се обуват и събуват. Предпазен борд по цялата дължина на ботушките и закопчаване с цип, както и възможност за допълнително присягане с шнур със стопер. Под ципа има предпазител от водоустойчива материя, което гарантира, че краката на вашето дете ще са сухи. Тези детски зимни ботуши са изключително леки - теглото при размер 24/25 е 230 грама и много удобни. 

Апреските за момичета са водоустойчиви и имат светлоотразителни елементи за по-добра видимост на детето в мъгла, здрач и в тъмнина. В горната част тези апрески за деца са изработени от гъвкав, непромокаем материал. Долната им част има устойчив борд и дълбок грайфер на подметката за намаляване на плъзгането през зимата.

Произход: Playshoes Германия 

 Дължина на вътрешна стелка на детски апрески Playshoes:

20/21 - 14 см.

22/23 - 15.5 см.

24/25 - 16.5 см.

26/27 - 18 см.

28/29 - 19,3 см.

Имайте впредвид, че за да са удобни детските апрески на вашето дете вътрешната стелка трябва да е с 0,5/1,0 см. по-дълга от дължината на крачето.Това правило важи за всяка затворена обувка. Крачето на детето се измерва като то стъпва върху лист хартия. С химикал перпендикулярно разположен спрямо повърхността се отбелязва най-дългото пръстче и петата. Измерва се разстоянието между тях.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност