Рокли – Седем Модерни Тренда за 2021

1
317
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Ако си спомняте,роклите влязоха в модата не толкова отдавна – говоря за съвременната мода. През 90-те и началото на 2000-те малцина ги носеха, само по специални поводи. И днес това е основен елемент от гардероба. Много хора специално купуват ботуши в стил 70-те, за да се носят с рокли. Във вашия гардероб най-вероятно има няколко от най-често срещаните модели: рокля-качулка, рокля-пуловер. Какво ще кажете за няколко нови, особено модни тенденции? Погледнете отблизо тези стилове …

Рокля от трико без ръкави

Изключително актуален, универсален модел. Изглежда страхотно за всеки, носи се с всякакъв вид обувки: ботуши с връзки, кецове, маратонки, ботуши в стил 70-те.  Ако не оправите гърба на роклята, когато седнете, тогава тя няма да се разтегне. Тоест моделът е практичен, не се страхувайте да го вземете и да го носите . Много е секси, когато такава рокля е напълно без ръкави, но носете тениска през есента, тънък пуловер през зимата. 

Рокля в стил 70-те

И миналата зима, както и пролетта и лятото, дизайнерите упорито ни ги предлагаха и с основание. Но, между другото, не съм виждала толкова много жени с подобни рокли по улиците на нашите градове. Не се смущавайте, че роклята е лека, а в есенно-зимния сезон отгоре има пуловер, или е възможно да се носи без пуловер в топло палто. Ако само тъканта е с достатъчно качество, за да не полепне по краката.

Плетена рокля с ръкави

Тези рокли могат да бъдат като дълъг пуловер или като удължена туника от сложна кройка – те са различни. Топло, готино нещо. Има и бляскави варианти. Можете да носите тези рокли с клинове или дънки, панталони. Възможно е и без тях. А в мразовити дни – обещават сурова зима – отгоре, ако роклята не е дебела, облечете широк пуловер.

Рокля с подплънки

Това е … стил от 80-те. Те все още са на мода и няма да излизат. Повече са подходящи за млади момичета. Тук, между другото, мини дължината е приемлива – умерена. Те са в добра  интелигентна, вечерна версия. Такова облекло може да блести от главата до петите или да не блести изобщо, но определено не е скромно, предизвикателно

Кожена рокля

Да, вече имаше снимка, но за пореден път ще се спрем на материала … Естествената кожа е отличен материал, както през зимата, така и през есента. Тази изкуствена кожа ви залага и удушава в потната си прегръдка. Не избирайте евтини аналози. Ако можете да си позволите нещо от естествена кожа „в пълен растеж“ – купете го.

Рокля с буфан ръкави

Романтика или барок ще изглеждат еднакво изразителни в този случай: и двамата са на мода през зимата 2020 г. Изненадващо е обаче, че откровената романтика се препоръчва не само през лятото, но и през зимата. Но въпросът е как да се поберат тези ръкави под палтото.

Рокля от Сатен

Да, те също са на мода и остават за зимата – добре е да ги носите с дебел, голям пуловер. Тези рокли са добри както вечер, така и при ежедневна употреба. В допълнение към пуловер, гардеробът ви може да има широка плетена жилетка или яке, което ще подчертае актуалността на модела. Но изобщо не е необходимо да се притеснявате да скриете тънък плат, ако работите в офиса, а не на улицата.

Портрет по Снимка за Подарък

Он-лайн магазин за Бални Рокли

Модерни прически с дълъг бретон

Как да си направим домашна розова вода

Защо все повече жени се отказват от грима?

Френски Макарони без ядки

Вашият Перфектен Подарък според Зодията

Домашно Лечение на Хемороиди

Портрет по Снимка за Подарък