Блогът на Апостол Апостолов :: НОВОГОДИШНА ПОМИЯ

1
172
Добави коментар
tocco
tocco

                                                 МИРИЗЛИВО, МНОГО МИРИЗЛИВО

 

 

Само един болен мозък може да изцвъка подобни идиотщини:

 

„Хиляди заявиха волята си да сложат край на лъжата, беззаконието и корупцията. Братството на почтените хора се роди на площадите. Бърка онзи, който мисли, че то е угаснало. Героите на гражданската доблест са непримиримите хора, които месеци не спират да отстояват свободата и закона по площадите, храбрите българи, които в малките градове не се уплашиха да излязат срещу местните дерибеи, студентите, които заявиха, че България трябва да бъде европейска демокрация. Онези достойни българи в институциите, в съда и в медиите, които въпреки натиска, останаха верни на принципите и истината.

 

Антимафиотският консенсус обединява милиони честни българи у нас и зад граница, а несправянето с пандемията, разорението на малкия бизнес, бедността и ширещото се безправие само потвърдиха неотложната нужда от радикална промяна.

 

През 2021-ва година два пъти ще отидем на избори. Организацията им трябва да гарантира здравето и правото на глас на всеки българин.“

 

Забелязахте ли? В началото този хахо говори за хиляди протестиращи, но във втората част на този гнусен пасквил те вече са милиони.

 

Подхвърля се и вмирисаната партенка за бедните българите- една от глупавите опорки на Москва. Тя е още по глупава в наши дни, когато българите имат по своите влогове в банките близо 100 МИЛИАРДА лева.

 

Накрая московското мекере изплюва камъчето- радикална промяна. Знаем я ние тази промяна! Неговите кукловоди от Кремъл все за това мечтаят- България да излезе от ЕС и най- вече от НАТО! Да, ама не! Няма да стане тая, товаришчи!

 

Изборите наистина ще донесат промяна. Ще изритаме един негодник от топлото му гнезденце, а прокуратурата ще има грижата да го тикне за дълги години в затвора за държавна измяна.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.