Блогът на Апостол Апостолов :: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ, БЕЗ ДА НАПУСКАМЕ ДОМА СИ

1
237
Добави коментар
tocco
tocco

                                                            МОЯТА НОВА КНИГА

                                       

 

КК „Труд“ издаде новата ми книга „Как да печелим от интернет- основи на интернет маркетинга“. Това е първото и единствено ръководство по интернет маркетинг на български език.

 

Тази изключително навременна книга открехва вратата към богатството за всеки един българин, защото от нея ще узнаете как да продавате стоки и услуги в Интернет и то от уюта на вашия дом.

 

Корона вирусът накара милиони хора да проумеят, че интернет е не само най-голямата библиотека в човешката история, но и най-голямото тържище в света! За можещия и знаещия мрежата е златна мина. Защото в интернет се търкалят не милиони, а милиарди! И децата знаят колко пари имат Джеф Безос, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг. Мнозина знаят също така какво невероятно състояние натрупаха хората, които създадоха Google.

 

Интернет е наистина гигантска машина за пари. Този, който не може да се възползва от възможностите, които ни предоставя мрежата, е достоен за съжаление.

 

Ето и мнението на критиката за моята творба:

 

„Във времена на фалити, закриване на бизнеси, изчезване на професии Апостол Апостолов обръща внимание на огромните възможности за печелене на добри пари от интернет. Той задълбочено е изучавал опита на най-успешните, анализирал го е и го е систематизирал. Открил е своите печеливши ниши и на свой гръб е опитал различни стратегии, поучил се е от грешките си, намерил е работещите алгоритми за работа в България. В книгата си той споделя не само личния си опит, но и опита на натрупалите милиони от интернет продажби – Кори Рудл, Тери Дейн и Марлон Сандърс, дава конкретни и точни съвети на начинаещите, като влиза в дълбочина до най-дребните детайли.“

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.