Газов инжекцион, газови инжекциони, газови уредби от ГазСервиз.НЕТ

1
184
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Фирмата е със опит над 10 години, сертифицирана с лиценз и работеща само по европейски изисквания и стандарти. Нашите служители са преминали задължително обучение и сертифициране о европейските закони и изисквания за да работят при нас.

Предлаганите от нас газови инжекциони / газови уредби са със сертификати за качество, консумативите също са възможно най-качествени но на достъпна цена.

Стремим се нашата работа също да бъде предлагана на конкурентна и достъпна цена, като запазваме качествената работа. Държим да запазим добри клиенти и приятели, а не обратното.

Всичко което предлагаме и изработваме е със гаранция от 24 месеца или 50 000 км.

Можем да се похвалим, че се срещаме с нашите клиенти предимно за смяна на филтри или профилактика и почистване.

Грижим се и пазим повереното МПС докато тече монтажът. Доказали сме се на над 3000 клиента за последното десетилетие.

Ако сте решили да бъдете ЕКОлогични и ИКОномични с качествен продукт и монтаж, се обърнете към нас. Обадете ни се и се консултирайте, за да получите най-доброто за вашата машина! Не са ни проблемни новите и мощни автомобили. Посетете галерията ни в нашия сайт gazserviz.net и ще разберете това.

Във сайта Газ Сервиз Нет ни ще откриете и продуктовата гама, която предлагаме. Всички цени там са със включен пълен пакет монтаж и консумативи.

газ сервиз, газови инжекцион, газови уредби, софия, газова уредба, газов инжекцион, агу, газаджия