Изработка на vhodove.top и SEO – Строителни ремонти и ремонт на входове Пловдив

1
141
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Vhodove.top е уебсайт рекламиращ услугите на частно лице в сферата на строителните ремонти. Предлага качествени услуги, на достъпни цени, като се погрижих това с което се занимава да бъде достъпно до всички търсещи онлайн подобен тип услуги. Майстора е доказано добър, лично на мен също ми е извършвал ремонтни дейности, като съм дал и съответно реален отзив като негов клиент.

Изработка на vhodove.top и SEO – Строителни ремонти и ремонт на входове Пловдив

Повече информация за сайта:

Уебсайта е изработен на HTML и CSS, семпъл, лек и бърз. Упростен и респонсив дизайн, който работи отлично на всякакви устройства, като е и добре оптимизиран за бързина.

След изработката на сайта, започна и локалното СЕО по него, като общо по сайта е работено около 4 месеца, за да се затвърдят позициите му по ключ думи: ремонт на входове пловдив, строителни ремонти пловдив, шпакловка и бояджалък, шпакловка, бояджалък. По всички ключ думи сайта бе в топ позиции на Google търсене Към сайта бяха изградени и 3 сателитни уебсайта.

Старт на проекта: май 2018-та година. Времетраене: 4 месеца

SEO, маркетинг, реклама, уеб дизайн, уеб разработка, онлайн магазини, e-commerce, изграждане на уеб сайтове, софия, пловдив, варна, бургас, сео оптимизация, онлайн маркетинг, уеб сайт