SEO и рекламиране, брандиране, изграждане на бизнес присъствие за QuickMarket.co.uk – сайт за обяви UK

1
185
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

QuickMarket.co.uk – е уебсайт за безплатни обяви насочен за потребителите на Великобритания ( UK ). Изграден е преди 3 години от SeoMax Пловдив и базиран на WordPress използвайки тема Adforest. Уебсайта не е бил оптимизиран за кратко от тях. Няма кой знае какви различни функции от останалите сайтове за обяви в UK, предлага базистни функции като цените са по-ниски от гигантите Gumtree. А по-добър от този уебсайт е 1ads.co.uk

В Quick Market можете да рекламирате своите продукти, бизнес или да продавате и купувате неща. Те предлагат промо и комбинирани пакети с включени много опции на ниски цени в Обединеното кралство.

Повече информация за сайта:

Работата ми по този сайт, OnPage и OffPage SEO оптимизация в комбинация с Google AdWords и Facebook кампании. Изградени са и специални видеореклами за кампании в YouTube. Първия месец работата беше по уебсайта, тъй като поради многото обяви WordPress платформата идваше тежка, така че беше преместена на VPS хостинг план при CooliceHost.com, след което имах доста работа по скоростта на уебсайта. както всички знаем WordPress е малко лаком от към ресурси когато се ползва за е-комерс с хиляди продукти, работата е същата и с обявите, работи по същия начин. След което преминах към On Page SEO – оптимизиране на всички обяви, писане на по-добри текстове към обявите, настройка на SEO плъгина, описания на страници, ключови думи и други. Втория месец започнах изграждането на мрежата от линкове, регистрации по директории, статии и т.н. Уебсайта започна да се раздвижва още през втория месец. Работата по него продължи около 4 месеца, след коеот клиента пожела да се работи по друг проект и този остана настрани. За тези 4 месеца от стотина потребителя месечно, уебсайта имаше около 5 000 потребителя месечно натурални от търсене ( изключваме потребителите от рекламните сесии ) и хиляди нови обяви. За съжаление тъй като преди мен собственика беше натъпкал уебсайта с хиляди копирани обяви, не бе удобрен от Гугъл Адсенс за да показва реклами в сайта и да печели от потребителите си.

Старт на проекта: февруари 2019-та година. Времетраене: 4 месеца