Simone Rocha в колаборация с H&M

1
152
Добави коментар
svetla58
svetla58

Симон Роша е първият ирландски дизайнер, който си сътрудничи с H&M. Колекцията се основава на междуетническото наследство и безбройните вдъхновения които са определили уникалния път на Роша. От традициите и занаятите на Хонг Конг до историята на изкуството.

Моделите в колекцията Simone Rocha x H&M са направени в разнообразни силуети материи и декорации. Те предлагат нов прочит на ключови за марката облекла създали невероятния свят на Симон Роша и нейната модна история.

Докосваме се до блясъка на Тюдорите, дивите цветя на кукли и пиеси, а десените са с флорални мотиви, червено каре и черна бродерия. Всичките разработени специално за колекцията. При формирането на дизайнерът преглежда старите си колекции и внимателно избира любимите си модели, които успява да преработи в неустоими нови предложения, които изглеждат страхотно спрямо модата днес. Колекцията ще влезе в продажба на 11 Март 2021 година.

Тази година Симон Роша празнува и десетилетие от основаването на своята марка, което е невероятно постижение за независимия лондонски бранд.

“Толкова се вълнувам да си сътруднича с H&M за тази толкова специална колекция. Тя е един истински празник на марката ми и влиянията, които оформиха моя път като дизайнер, а и като клиент съм фен на дизайнерските колаборации на H&M.”
Симон Роша