Еко почивка в Пирин планина – Еко селище Дебели Даб

1
142
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Почивка сред природата!

Разположено в село Стара Кресна, в подножието на Пирин планина,  еко селище “Дебели дaб” предлага на гостите си всички удобства, необходими за пълноценна почивка и отмора. На разположение на посетителите има:
– 12 стаи със собствен санитарен възел;
– Места за къмпингуване;
– Ресторант-бар “Дебели Дaб”.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 25 лв. 
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
Паркинг
Парк-градина
Туристически данък и 9% ДДС

*На ваше разположение е ресторант и бар за 60 души, който предлага вкусни домашни специалитети и невероятна гледка към връх Вихрен.

*За наемане на цялото селище за фирмени мероприятия, тиймбилдинг, рожденни дни, частни партита и други, се свържете с нас.

Еко селище “Дебели даб” е семейно начинание, в което участват много приятели ентусиасти! Идеята ни е да дадем възможност да опознаете този красив и полу забравен край на Западен Пирин и да превърнем Кресненското дефиле в задължителна дестинация за българския турист. Заобикалящите Влахина планина, Малашевска планина, Национален парк “Пирин” и р.Струма са създали невероятни условия за развитието на:
– Водни спортове в бързотечащи води – рафтинг, каякинг и каньонинг;
– Вело туризъм;
– Мото туризъм;
– Пешеходен туризъм;
Общият капацитет за настаняване в Еко селище „Дебели Даб“ , с. Стара Кресна е от 24 до 60  гости разположени в общо 12 просторни стаи + 3 стаи в съседни къщи.