SEO оптимизаия – ценообразуване

1
134
Добави коментар
hlape
hlape

Author admin Reading 2 min Published by 11.01.2021

Все по-често се обръщат към нас с въпросите:

Колко е разумно да инвестирам в SEO оптимизация?

Инвестицията в SEO ще се възвърне ли?

Колко струва реално SEO оптимизация?

И други сходни.

Видове абонамент за SEO

Съществуват няколко типа SEO, или така наречените SEO пакети, като в тях са позовани дейностите, както и ангажиментите.

Съществува месечно SEO на абонамент, както и SEO при постигане на реални резултати, т.е. при постигане на цели. Например, ако клиент Х заяви, че желае сайтът му да бъде в топ 10 на Google.bg по определени ключови думи и фрази, тогава се съставя персонална цена. Тя се съставя на база на конкуренцията, тъй като може да се постигне подобен резултат лесно, ако конкуренцията е малка, и трудно, ако конкуренцията е голяма.

Най-доброто решение за SEO оптимицация е да си определите собствен бюджет, а на база на него SEO оптимизаторите да Ви изготвят SEO стратегия.

Ценообразуването за SEO оптимизация не е никак лесна задача. Всичко, което посочихме по-горе е ценно и е важно да разберете, че всеки инвестиран лев в SEO си струва.

Причините, главно се крият в това, че SEO оптимизация дава дълготрайно отражение и тежест, запазват се позициите, респективно на това и органичният трафик расте.

Представяме Ви и SEO пакетите на Уеб стейшън – една от дигиталните агенции, която е дългогодишен партньор на нас…

Сами можете да се уверите, че най-икономичният SEO пакет струва 280 лв. и е изключително подходящ за нови сайтове, които нямат никакво класиране онлайн.

Естествено, ако сайтът Ви е дългогодишен и желаете сериозен ръст на органичния трафик, тогава ще Ви трябва по-горен пакет.

Важно!

Когато попаднете на коректна дигитална агенция, трябва да знаете, че всеки инвестиран лев ще бъде възвърнат и умножен. Трябва да се грижите за проектите си и да представяте дейности на SEO агенции, тъй като те знаят как да Ви класират на по-предни позиции