Блогът на Апостол Апостолов :: ПОРЕДНАТА УЙДУРМА

1
248
Добави коментар
tocco
tocco

                                          ЧОРБА ОТ ЦИАНКАЛИЙ, ДИНАМИТ И ФЕКАЛИИ

 

Упорит слух върви в публичното пространство. Злите езици говорят, че лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов не бил в добро здравословно състояние. Точно затова той не се появявал публично никъде и водел пасивен политически живот.

 

Повечето социологически агенции му отреждат трето място на вота. Това е любопитен феномен, тъй като той и партията му буквално са се изолирали от политическия живот.

 

Според някои политически експерти обаче Трифонов умишлено се крие от обществеността и ще следва тази тактика до последно. Защото той не може да стои и 15 минути на краката си!

 

Това поражда и другото голямо подозрение – че Слави Трифонов играе някаква неясна задкулисна игра с ГЕРБ и Бойко Борисов.

 

Волен Сидеров директно заяви, че партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще бъде следващият коалиционен партньор на ГЕРБ в управлението.

 

„Подготвя се една нова политическа сила, която да замести патриотите в управлението. Става въпрос за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов”, заяви Сидеров пред Би Ти Ви.

 

По всичко личи, че прогнозите за някакъв „пъстър парламент“ са бош лаф. Защото само 4 партии имат потенциала да влязат в бъдещия парламент. Двамата бивши авери Борисов и Трифонов добре са преценили това и се готвят да ни сервират тяхната чорба.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.