Новини за Efbet | FBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

1
123
Добави коментар
sapa84
sapa84

Най-популярният у нас спорт логично е и най-силно застъпеният в спонсорската политика на бранда. От средата на 2019 г. първата професионална футболна лига на родното първенство носи името efbet Лига. Договорът с БФС е с продължителност 2 години. Средствата от него се разпределят от футболния съюз между различните клубове.

Отделно от това, Боян Найденов заедно с брат си Цветомир Найденов, подпомага и редица отбори. Генерален спонсор е на водача в класирането Лудогорец. От първата лига финансира още: Локомотив Пловдив, Дунав Русе, Арда Кърджали, Витоша Бистрица, Берое.

Във втора лига тимовете, които имат договори за генерално спонсорство с букмейкъра, са: ЦСКА 1948, Монтана, Локомотив София, Локомотив Горна Оряховица, Спартак Варна, Спартак Плевен, Струмска слава, Поморие, Хебър, Черноморец Балчик. От есента на 2019 г. компанията сключи договор и с Нефтохимик, според който стадионът на клуба ще се нарича Ефбет арена за срок от 5 години.

В трета лига също се състезават доста клубове, финансово подпомагани от братя Найденови. Сред тях са Миньор Перник, Свиленград, Беласица, Созопол и др. Интересен е фактът, че наред с професионалните клубове, те подкрепят и редица малки аматьорски тимове от най-долните регионални дивизии на първенството.