Мястото за всичко интересно :: Тенденции в сувенирната реклама за 2021 година

6
199
Добави коментар

Сувенирната реклама обхваща толкова широка група от продукти, че за редица бизнеси е трудно да отсеят тези от тях, които в най-пълна степен ще отговорят на поставените бизнес цели. Важно е да отбележим, че рекламните тенденции търпят промени всеки ден, въпреки че една немалка група от тях запазват своята устойчивост във времето.

Целта на настоящия материал е да ви запознае с най-популярните промоционални продукти в областта сувенирна реклама през 2021-ва година. Отново качества като оригиналност, полезност и перспективност са водещите в избора на рекламни материали. И все пак, нека видим кои са сувенирните рекламни артикули, на които си струва да заложите през 2021?

Личните предпазни средства като възможност за ефективна реклама

Усложнената ситуация с разпространението на Covid-19 в световен мащаб изведе на преден план една не толкова популярна доскоро група продукти, в която бизнесът видя добра възможност за реклама – персонализираните дезинфектанти. Много компании заложиха на този актуален и практичен продукт в рекламата си, както по отношение на своите служители и партньори, така и при провеждането на масови рекламни кампании.

Тубичките с дезинфектанти могат да бъдат успешно брандирани с логото на компанията, а удобните им разфасовки ги правят идеални за носене в джоба или в ръчната чанта. Предвид факта, че и през 2021 година не се очаква те да се оттеглят от рекламната сцена, брандираните дезинфектанти са рекламен артикул, в който си струва да инвестирате.

Офис артикулите като помощник в работата у дома

Предвид големия процент служители, които преминаха в режим на отдалечена работа, няма как офис артикулите да не се наредят сред актуалните тенденции в областта на сувенирна реклама и през 2021 година. За да бъде работният процес у дома също толкова полезен, продуктивен и организиран, то офис аксесоарите имат важна роля.

Над 50% от брандираните офис аксесоари ще бъдат запазени и използвани от получателите си, категорични са експертите в бранша. Особено важно е обаче да насочите търсенето си към артикули, до които служителите нямат толкова лесен достъп, както в офиса например. Това могат да бъдат различни офис органайзери, химикалки, тефтери и планери, които да влязат в употреба на хоум офис служителите.

Колкото по-голяма полза за ефективното преминаване на работния ден у дома има вашият промоционален артикул, толкова по-голям е шансът той да изпълнява продължително и ефективното своята рекламна функция.

Безжични брандирани продукти за осъществяването на ефективна връзка

Устройствата, които осигуряват ефективна връзка между колеги и партньори, а защо не между близки и семейство, винаги са били в тренда с рекламни сувенири. Особено днес, когато личният и служебен живот все повече се сливат, безжичните брандирани продукти стават все по-популярни. Хоум офис моделът на работа засилва необходимостта от по-голяма гъвкавост в работните пространства и максимално намаляване струпването на кабели. Това е възможно само чрез използването на разнообразни безжични устройства, които да разпространяват успешно вашето лого и бизнес послание – безжични зарядни устройства за телефон, охлаждащи подложки, слушалки, микрофони, мишки и редица други аксесоари, които биха били от полза на търсещия пространство и практичност човек.