Сервиз за комън рейл дюзи – Дизел Център Автосервиз

1
203
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Сервиз за комън рейл дюзи – Дизел Център Автосервиз

Нашият Дизел Център е основан през 2006г. , сега това е нашият централен автосервиз за работа с дизелови компоненти. Ние сме експерти в дизеловите двигатели с технологията на дизеловите горивни помпи и дюзи. Разполагаме и с голям опис на части за двигатели, снабдяващи както любителите на домашния ремонт, така и автосервизите за ремонт на автомобили.Оторизирани дизелови стендове, висококвалифициран инженерен персонал и ежедневен стремеж към съвършенство са само част от условията, на които отговаря нашата фирма за рециклиране на компоненти от дизеловите горивни системи. Ние предлагаме ремонт на помпа за гориво и комън рейл услуги за впръскване на дизел в София, Пловдив, Варна и цялата страна с куриерски фирми.

Горивният инжектор е част от вашето превозно средство, която под налягане изпомпва гориво през отвор, за да осигури спрей на горивото към двигателя. Причината това да се направи е, защото мъглата от гориво е по-лесно да се нагрява и запалва, отколкото поток от гориво. По този начин тя позволява горивото да гори по-ефективно и равномерно. Ще получите професионално обслужване от едни от най-добрите специалисти в областта на дизеловите горивни системи. От изключително значение е качеството на използваното гориво да се проверява, тъй като некачествената горивна смес често провокира необходимостта от ремонт на различните системи на дизеловия двигател. Другите дизелови системи с директно впръскване образуват налягането отново и отново за следващ цикъл. Възможни са генерирания на налягания на впръскване до 2,200 бара в зависимост от скоростта на двигателя при леките автомобили. В зависимост от конкретния двигател, пакетът за измерване на компресия в двигателя струва от 50 до 150лв.

Тест на разпръсквач

Как да разбера, че моите горивни инжектори се нуждаят от почистване? За съжаление не можете да видите инжекторите за гориво, когато двигателят работи. Тъй като може да отнеме значително време за оценка на инжекторите за гориво, често се предлага поддръжката да се извършва редовно и превантивен ремонт. Нещо много просто е бюлетина на фирмите за дизелови системи това да се извършва на всеки 45 000км!Почистването им след продължителен период на употреба може да накара колата ви да работи много по-добре от преди! Какво се случва по време на почистване на системата за механично впръскване на гориво? Има няколко стъпки, свързани с почистване на горивната система и всеки реномиран автосервиз за автомобили, като Дизел Център ще знае как да направи това правилно.

Защо трябва да наема професионалист?Когато почиствате инжекторите за гориво, трябва да се запознаете с необходимите почистващи продукти и да знаете какви детайли да внимавате. Това е много по-сложно, отколкото просто да смените маслото на колата си или да поставите резервна гума. Какво се случва, ако почистването не получи резултати?В някои случаи, ако не се намерят желаните резултати, всеки инжектор може да бъде ремонтиран докато е извън двигателя. След това механикът ще провери дебита на помпата за впръскване на бензин или дизелово гориво, за да се увери, че работи правилно.А стигне ли се дотам, вероятно знаете, че ремонтът ще Ви струва доста, доста солено, ако въобще има смисъл от такъв в подобни моменти. При бензиновите двигатели, например, горивната помпа работи в условия на доста по-малко налягане за разлика от дизеловите двигатели. Дизеловите модели с този вид система, например, бяха едни от първите превозни средства с компресионно възпламеняване със стойности на отработени газове доста по-добри от европейските разпоредби.

В някои случаи в услугата ще бъдат включени подмяна на дизелови инжектори и помпи, както много други компоненти. Техникът от нашият автосервиз Дизел Център за автомобили ще разгледа всеки елемент от горивната система, за да определи какво се нуждае от ремонт или подмяна. Какви предимства ще видя от чистите инжектори? Има няколко неща, които ще забележите с чисти и правилно работещи дизелови инжектори за гориво. Той може да подобри икономията на гориво на вашия автомобил, което ви спестява пари. Освен това ще намали количеството замърсяване с отработени газове, произхождащо от вашия автомобил. Освен това можете да очаквате по-добри резултати от чистите инжектори. Професионално подготвен работещ персонал с отговорност за крайния резултат от вложения труд. С приятно усещане от страна на клиентите за добре свършена работа! Елате и сами ще се уверите в написаното!

Задължително е да се използва измервателна апаратура, подходяща за конкретния двигател. Преди почти 100години фирмата Бош въвежда на пазара първата дизелова горивна помпа за леки автомобили, която е със световнат премиера на серийния дизелов двигател за леки автомобили. Високите стандарти за качество на Бош като доставчик на оригинално оборудване се влагат и в резервните части, произвеждани от компанията. Когато работим с фирмата Бош имаме компетентност в дизеловото гориво, базирана на опита от ОЕ И сервизите се възползват от ноу-хауто и опита на Бош като доставчик на оборудване за първоначално вграждане. По-долу са посочени детайлите, на които Бош отделя внимание при производството на помпени елементи, както и последствията при отклонение от стандартите за качество. Това означава, че производствените методи трябва да се адаптират, да се прилагат по-строги допуски и да се използват материали с по-високо качество за всички компоненти, включително и за инжекторните дюзи. Ремонтния сервиз използва тази информация да реагира, ако превозното средство има проблем и да помогне на шофиора на МПС-то да управлява поддръжката на автомобила си. Спестите си време и нерви в търсенето на такова! Бош оценява икономичния разход на гориво на дизеловата технология и започва разработването на помпи за впръскване на дизелово гориво.