Блогът на Апостол Апостолов :: ПРОФАНИ НА ТЕРЕН

1
270
Добави коментар
tocco
tocco

                                                  НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ

 

 

За всички е ясно, че партията „Има такъв народ“ няма мозъчен център, който е в състояние да предложи управленски екип и управленска програма. Не може да предложи и адекватни мерки за справяне със здравната и икономическа криза.

Не е само това – проблемът е, че те не разполага с хора, които имат управленски опит. Юристите им са предимно адвокати, а икономистите нямат стратегическа визия за бъдещето на държавата.

 

Точно затова тези народни избранници мълчат по всички въпроси, които засягат държавата – те просто не знаят какво да отговорят и най-лесното е да откажат коментари. Те демонстрират „глупашко поведение“, несъвместимо с обществените очаквания от тях, подчертават политолозите.

 

Сценаристите на шоуто вече са осъзнали, че не могат да вземат мандат, ако не са в състояние да го осъществят – това ще е огромно поражение за тях. Ако все пак съставят някакъв кабинет, той със сигурност ще се провали и ще ни докара до просешка тояга. Прав е Росен Плевнелиев като твърди, че България е заразена от популизма и ще плати висока цена за това.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.