Челси – Порто прогноза 13.04.2021

1
155
Добави коментар
sapa84
sapa84

Челси посреща Порто в реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига. Лондончани спечелиха първата среща с 2:0 на “Ещадио до Драгао” и са на крачка от следващия етап на надпреварата. Ще станем ли свидетели на изненада или домакините ще запишат втори успех над този опонент, анализираме в следното превю.

След изненадващото поражение от УБА с 2:5, което се оказа първо под ръководството на Томас Тухел, Челси успя да се съвземе и да запише две победи. Няколко дни след категоричния успех над Порто, Челси взе скалпа на Кристъл Палас. “Сините” демонстрираха добра игра в атака и реализираха четири попадения във вратата на “орлите”.

На “Стамфорд Бридж” пристига отборът на Порто, който няма особени шансове за продължаване. Едва ли гостите са способни на чудо, но не вярвам да се предадат напълно. Според мен “драконите” ще излязат за престижен триумф срещу Челси и няма да се бранят дълбоко в своята половина.

Очертава се по-открит двубой, в който ще има положения и запомнящи се моменти. Затова реших да дам своите предпочитания за пазара Гол-Гол, който получава приличното @1.90 в платформата на Бет365. Може да се потърси също оувър, но резултатът 1:1 не бива да се изключва от уравнението.

Ейбрахам и Кристенсен са под въпрос за домакините, докато Порто ще бъде без Мохамед Мбайе.