Блогът на Апостол Апостолов :: ПРОМЯНА- МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА

1
208
Добави коментар
tocco
tocco

                                                        ИМА, ИМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА

 

Капиталистическата система почива на един основен, железен принцип. Това е принципът 10:90. Какво означава той?… Накратко- във всяка капиталистическа държава 10 % от населението притежава 90 % от наличните пари, а 90 % от населението притежава само 10 % от парите.

 

Милиони български неудачници, непрокопсаници, абдали, баламурници и простаци не могат да се примирят с този основен принцип на капитализма. За повече от 30 години тези леваци така и не успяха да си уредят живота. Те искат промяна и затова на тези избори гласуваха срещу неотменния принцип на капитализма.

 

Какво стана всъщност?… Всички български некадърници и простаци гласуваха за някакъв некомпетентен чалгар плюс няколко нагли шмекери и шарлатани. Резултатите са налице.

 

Така е то- майката на българския идиот постоянно е бременна. Казвал съм и пак ще повторя: България има само един единствен проблем и той се състои в това, че страната е гъсто населена с некадърни простаци.

Време е всички нашенски тъпанари да проумеят, че промяната е невъзможна! Защото капиталистическата система не може да бъде променена току- така. Принципът 10:90 все така ще е в сила и всичките тези наивници ще останат с пръст в г*з..

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.