Седмичен хороскоп за 3 – 9 май 2021

5
316
Добави коментар

Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен 

Хороскопът на седмицата ви съветва да не оставяте гордостта да завладее сърцето ви. Трябва да знаете как да отстъпите от решенията си, ако се налага, дори ако трябва да се извините на някого, когото сте наранили. В професионалния сектор не позволявайте на проблемите да отнемат вашия оптимизъм, не забравяйте, че сте достатъчно силни, за да се изправите пред всякакви несгоди и да тръгнете в търсене на това, което искате.

Телец 

Може да бъдете разочаровани от някои хора, които харесвате и които са ви близки, но ще го преодолеете. Запазете вярата си и вярвайте, че всичко отминава, дори и в най-лошите моменти, упорито се съпротивлявайте да не оставите тъгата да живее в сърцето ви. От емоционална гледна точка любовната ви връзка може да се изправи пред криза, но с добър диалог всичко може да се оправи, не се отказвайте да бъдете щастливи. Освободете се от ревността, не губете време с глупости.

Близнаци 

Простете на онези, които са ви обидили, ще живеете в мир. Животът ви ще продължи напред с пълна сила. Обърнете малко повече внимание на здравето си, избягвайте да се стресирате и напрягате твърде много. В любовта контролирайте своята импулсивност и имайте повече търпение с любимия човек. Ако сте сами, отворете сърцето си за нова страст. Бъдете по-оптимистични за живота, всичко ще пристигне в точния момент!

Рак 

Всеки ден е нов ден и с него идват нови възможности за промяна. Въпреки че може да срещнете трудности, всичко ще стане много по-добро. Добрите енергии ще са с вас. Започнете да се грижите повече за здравето и благосъстоянието си. Опитайте се да бъдете в хармония с човека, когото обичате и преминете през дребнавите неща, за да не внасяте неприятности във връзката си. За тези, които са сами, знайте, че вашата сродна душа ви търси и когато се срещнете, това ще бъде любов от пръв поглед, ще го почувствате.

Лъв

Седмицата обещава да бъде малко динамична, но много продуктивна. Анализирайте плюсовете и минусите, преди да направите своя избор, за да не съжалявате по-късно. Имайте по-голям контрол върху емоциите си, особено в ситуации, когато трябва да вземете решения. Ще намерите спокойствието, което така желаете, ако знаете как да оцените по-добре ситуациите, в които се намирате.

Дева

Внимавайте с фалшивите приятели. Останете силни, дори по време на трудности, така че винаги ще печелите. Ще имате хармония в любовта, ако можете да изразите това, което чувствате към любимия човек. Ако сте сами, възползвайте се от възможностите да се срещнете с хора – някой може да ви представлява голям интерес или да прояви такъв към вас. Възможно е любовта от миналото да се появи отново в живота ви и да ви накара да преосмислите много неща.

Везни 

Тази седмица радостта ще бъде близо до вас и ще можете да осъществите някои планове, които сте имали предвид. Усмихвайте се още повече и дарете това щастие на всички, които минават покрай вас. Шансовете да постигнете повече социален престиж, независимо дали чрез нови професионални връзки или дори брак, ще бъдат големи. Може да се появят някои предложения, които ще ви донесат нови възможности за развитие и разширяване.

Скорпион

Звездите от вашия хороскоп ви съветват да приемете промените, които се случват в живота ви по-спокойно. Опитайте се да бъдете по-търпеливи, толерантни към хората и събитията от живота си. Приятелите ще бъдат до вас, когато имате нужда. Не забравяйте, че всеки ден е ново начало и имате шанс да промените това, което не е добро в живота ви. Дръжте ревността си под контрол и не задушавайте този, когото обичате, с подозрителните си нагласи.

Стрелец 

Ще бъдете по-чувствителни и емоционални. Научете се как да контролирате своята импулсивност, за да не взимате прибързани решения и не губете самообладание в лицето на определени ситуации. Можете да пропуснете възможностите, ако продължите да не виждате знаците, които ви се разкриват ежедневно. Останете фокусирани върху това, което искате и се стремете да го постигнете.

Козирог 

Приемете промените, които животът ви носи, по по-толерантен начин. Всички мечти и цели могат да бъдат постигнати в дългосрочен план, може да извървите труден път, но ако знаете как да премахнете камъните, които пречат на пътуването ви, ще пристигнете на желаното място. В професионалния сектор някои неща ще претърпят малки промени и ще трябва да се адаптирате към тях. Бъдете твърди и сигурни в нагласите си, но знайте кога да бъдете гъвкави в мненията си.

Водолей

Не се отказвайте от някои проекти, които имате предвид, просто изчакайте идеалния момент, за да ги приложите на практика. Използвайте своята мъдрост и интуиция, за да разграничите правилното от грешното. Избягвайте да спорите за глупости и не губете енергията си за малки суетности. Пазете се от егоистични хора, които само чакат подходящия момент, за да се възползват по някакъв начин от вашето приятелство.

Риби 

Не позволявайте на нищо да ви отнеме волята и решимостта да постигнете целта си. Не забравяйте, че всичко е мимолетно. Колелото се завърта и това, което е отдолу днес, ще бъде повдигнато горе утре. На работа се опитайте да бъдете по-активни и не забравяйте отговорностите си. Поддържайте добри отношения с всички, бъдете търпеливи. Бъдете уважителни, без да сте авторитарни. Бъдете твърди, но също така разумни.

Източник:https://www.dunavmost.com/novini/sedmichen-horoskop-za-3-9-mai-2021

социално споделяне

Continue Reading