Банери от винил за реклама – цени за изработка и монтаж

1
175
Добави коментар

Рекламна агенция ПремиумРеклама предлага на своите клиенти банери от винил за външна реклама. Работим основно с висококачествен промазан винил. Изработката и печат на винили винаги се правят по поръчка съобразено с размерите на клиента и изискванията за обшиване с метални халки или джобове. Цени за изработка и монтаж се смятат на база квадратура, дизайн и предпечат, място за монтаж и съответно експресна или нормална поръчка. Реклами от винил, наричани още „винилни платна“, „плакати“, „банерни пана“ и „промазани реклами“, са предпочитания метод за реализиране на външна реклама и проекти с временен характер – промоции, акции, откривания, продажба на имоти и още. Материалът представлява, технически и химично погледнато, ПВЦ поли винилна повърхност при лицето, която обгръща вътрешна текстилна оплетка. По този начин структуриран материала за производство на банери от винил има гаранция за здравината му и издръжливостта на опън (при вятър най-често) и механични натоварвания (при опъване на винил в рамка или върху нея). Винилите се характеризират още с опционална възможност за отпечатване на рекламно изображение без ограничение от броя цветове. Размерите се режат от стандартни ролки, а когато те са недостатъчни може да се направи снаждане и пак да се постигне желания размер. Можем да ви предложим винилни банери с къса страна до 4,90 м. без снаждане и дължина в зависимост от проекта. За повече информация се обадете или ни пишете на мейла. Работим и по Viber. Макс реклама в София от рекламна агенция Премиум.

Банери от винил – варианти за изработка на платна

Както споменахме банери от винил са едни от най-широко потребяваните рекламни продукти за външна реклама и имате свободата да поръчате в различни ширини и дължини. Фирма за реклама Премиум работи и с готови файлове за печат от клиента като това намалява и цената за изработка и монтаж. Монтажите ги правим предимно в София, като работим със височинни стълби, камиончета вишки, скелета и още необходими за целите спомагателни средства. Най-поръчвания вариант банер винил е този с подшивка на краищата и слагане на капси (метални пръстени) за опъване. Ако целта е винилчето да се опъне на метални пръти – тогава се правят джобове горе и долу и през тях се нанизва металната конструкция. Има няколко варианта за изтегляне на платното с болтове – постига се ефект на картина, но е малко по-скъпо като цена за изработка на винил и рамка. Винилните банери са добри както за застопорени транспаранти към фасада или покриви, така и за употреба при протести, митинги и шествия с обществен характер. Там рекламата по-скоро се свежда до личностно изразяване на позиция отколкото презентиране на търговска насоченост. Поръчайте транспарат на макс качество за реклама и активност от Премиум агенцията за брандиране в столицата. Банери от винил се ползват и за изграждането на рекламен калкан – няколко подредени по схема парчета (в рамка или по рамка). Производство на рекламни винили за външна банерна реклама от меки тъкани (не плоскости).

Как се правят винилни банери?

Банер от винил могат да бъдат направени с или без широкоформатен печат. Стандартно винилното платно е бяло. За да стане черно, жълто, червено или синьо например трябва да мине под принтер и да се изпълни процедура по принтиране на винили. Първо се взима под внимание размера, пуска се известна раздувка, която в последствие намира приложение при правенето на подгъвите по периферията, печата се, реже се паното и се капсолова (ако е необходимо слагането на капси и е заложено в поръчката). Готовата продукция от банери от промазан винил, винилен плакат, рекламно платно, винилна табела, трасперат или калкан се опакова и се изпраща на куриера. Работим с големите куриерски фирми в страната за да ви гарантираме експресни доставки при поръчки онлайн или по телефона. Рекламна агенция ПремиумРеклама е лидер в сферата на рекламния бизнес в София, защото качеството и разумните цени за изработка и монтаж са на едно професионално ниво, на което можете да се доверите. Обадете се и поръчайте макс реклама на банери от винил в каквито размери ви трябват, в каквито цветове желаете да бъдат отпечатани, и с каквито с каквито изображения сте подготвили за директно залагане в машината. Купете сега с опции за монтажни услуги на територията на град София и региона.