Бяла Карта – кредитна карта БЕЗ лихва!

1
122
Добави коментар
pepimili
pepimili

Описание Бяла карта – кредитна карта до 3000 лева с гратисен период 60 дни Международна кредитна карта с лимит до 3000 лв. БЕЗ ТАКСИ за издаване, преиздаване и обслужване БЕЗ ТАКСА при теглене от банкомати в България Шанс за одобрение при влошена кредитна история Алтернатива и ново начало за теб

ВАЖНО:

*При изчисление на ГПР са взети предвид следните допускания:

Потребителят ще изпълнява своите задължения в съответствие с условията и сроковете на Договора; Пълният размер на кредита е усвоен от Потребителя незабавно; Лихвата и другите разходи се начисляват в съответствие с тези усвоявания и погасявания на главницата и съгласно клаузите, предвидени в договора за кредит.

Бяла карта е един от най-добрите финансови инструменти, който позволява бързо и с минимални усилия разрешение на ситуации, в които спешно ви трябват пари. Все повече потребители се доверяват на тази различна кредитна карта, защото има доста предимства пред стандартните кредитни карти.

Кандидатстване за Бяла Карта

На първо място изискванията за получаване на Бяла карта са много по-малки в сравнение с другите кредитни карти, предлагани на пазара. В този смисъл много повече хора могат да получат достъп до Бяла карта.

Кандидатстването за нея е изключително лесно:

потребителите трябва просто да заявят своето желание чрез попълване на онлайн заявка или по телефона.

трябва да посочите трите си имена и съответно телефон или имейл за връзка.

Изискваните документи са сведени до един – необходима е валидна лична карта. Ако заявителят бъде одобрен, той ще получи своята Бяла карта на посочения от него адрес. Куриер ще достави и необходимите документи, след подписването на които картата ще бъде активирана.

Отстъпки и промоции на Бяла Карта

Друго голямо предимство на картата е, че може да се ползва по цял свят. При това може да се плаща на място в съответния търговски обект или по електронен път. В обектите от партньорската мрежа се предлагат постоянни отстъпки за картодържателите на Бяла карта (при над 160 партньори в над 440 търговски обекти), като те важат както за широк спектър стоки, така и за разнообразни услуги. Освен за потребителски стоки, които непрекъснато се ползват в ежедневието, сериозни намаления се предлагат например и за по-нетрадиционни неща, като различни спортни занимания (включително бойни спортове, конна езда и др.), туристически услуги и др. Потребителите могат да изберат да пазаруват и онлайн в специалния Бял Магазин (Whiteshop.bg).

Научи повече за Бяла карта от рекламният им клип по-долу:

За кандидатите за Бяла карта е важно да знаят, че подписват договор за кредитната карта съгласно изискванията на Закона за потребителския кредит. Разликата в този случай с договорите за банкови и небанкови кредити е, че срокът на действието на договора е неопределен.

Извън посочените дотук предимства на Бяла карта за много клиенти е важно, че картодържателите и имат добри шансове за получаване на кредит, дори и при лоша кредитна история. Този аспект представлява сериозно преимущество пред всякакъв друг тип финансови инструменти, тъй като информацията в Централния кредитен регистър се пази за 5 години. Така, веднъж вписан като нелоялен кредитополучател, потребителят на кредитните услуги няма почти никаква възможност за одобрение за заем.

 

На практика се създава един затворен кръг, защото понякога и при най-добро желание, възникват непредвидени ситуации и не можем да заплатим задълженията си. В този смисъл притежаването на Бяла карта може да се разглежда и като един вид застраховка за възникване на неблагоприятни обстоятелства, когато спешно ще се нуждаем от пари.

Бяла Карта е финансов продукт предлаган от Аксес Файнанс ООД – небанкова финансова институция, вписана в регистъра при БНБ под № BGR00332.

Контакти и офиси:

Обслужване на клиенти

Телефон: 0700 20 140 Имейл: [email protected]

Фронт офис

За информация: [email protected]

Работно време:

ПН – ПТ 9:00-17:30