Фурни за вграждане с транспортни дефекти, София, Пловдив | Релакс Техно

1
206
Добави коментар
pepimili
pepimili

Дори да разполагате с достатъчно място в кухнята, пак си струва да помислите дали да не си купите фурна за вграждане. Качествените модели на известните марки са с толкова екстри, че готвенето се превърща в приятно занимание, което не отнема много време.

 

Какви фурни за вграждане ще намерите в магазините на „Релакс техно“

Работим с най-добрите фирми – производители на тези уреди. Предлагаме ви марки като Electrolux, Fratelli Onofri, AEG, Bosch, Oranier, Siemens, Hotpoint Ariston, Gorenje и др.

Поддържаме голямо разнообразие от модели. Можете да избирате между фурни за вграждане с модерен и ретро дизайн и с всякакви екстри. Уредите, които получаваме са с транспортни или козметични дефекти и втора употреба, но това по никакъв начин не се отразява на качеството им, само на цената.

Изберете по-висок клас фурна за вграждане за бюджета, който сте си определили.

 

Какво е добре да има вашият уред

Висок енергиен клас.
Програма за почистване. Обикновено вариантите са почистване с пара, с каталитични панели или с пиролиза – при нея фурната се нагрява до много висока температура, наслоенията по стените й се превръщат в прах и трябва само да се изтрият с гъба.
Телескопичен водач – един или повече на няколко нива, зависи от нуждите ви.
Опция за приготвяне на две ястия едновременно – ако готвите често за голямото си семейство и искате да спестите време.
Термосонда за месо.
Дисплей с часовник и таймер.
Допълнително охлаждане и студена врата на фурната.

 

Разгледайте предлаганите от нас модели. Поръчайте по телефона или заповядайте на място  за консултация и за да огледате наличните уреди преди да направите своя избор.