Бербатов се обърна към клубовете: (Р)еволюцията е тук! – .::GetNews::.

1
223
Добави коментар
cinemabg
cinemabg

Димитър Бербатов продължава обиколките си из България в ролята си на кандидат за президент на Българския футболен съюз.

Голмайстор №1 на националния тим се срещна с клубовете от областите Пловдив, Перник, Благоевград, Плевен и Ловеч, за да изложи своите виждания и идеи за бъдещото развитие на футбола у нас.

Бербатов използва профила си във Фейсбук, за да благодари на отзовалите се клубове, както и да ги призове с гласа си да започнат промята на родния футбол.

Той припомни, че изборът е в техните ръце, като тези, които искат промяна, трябва да гласуват за промяната. Бербатов запита отборите дали са доволни от статуквото и сегашната ситуация на футбола ни.

„Благодаря на всички отбори, с които осъществихме срещи! Респект, Пловдив, Перник, Благоевград, Плевен и Ловеч! Представихме идеите си за промяна на българския футбол пред отборите от тези региони. Другата седмица продължаваме със срещите в останалите футболни центрове на България. И така – докато не посетим всички и не покажем уважението, което заслужават! Накрая изборът е ваш, на отборите: дали искате промяна и дали ще гласувате за нея, или сте доволни от статуквото и предпочитате всичко да продължи по стария начин. (Р)еволюцията е тук“, написа той.

В два поредни дни Бербатов изрази възмущението си и изненадата от решението на Софийския градски съд да върне Борислав Михайлов на поста президент на БФС.

Все пак това не притеснява толкова бившия играч на Манчестър Юнайтед, който е уверен, че може с идеите и промяната, която носи, да се пребори за президентския пост на БФС.