Блогът на Апостол Апостолов :: ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ

1
222
Добави коментар

                                                       ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНО

 

 

Политологът с гражданска позиция Людмил Цветков изпрати драматично отворено писмо до Централната избирателна комисия и медиите, за да предупреди за предстояща мащабна изборна фалшификация.

 

Според него за изборите на 4 април т. г. сертифицирането на машините САЕС 3377 е било неправомерно, тъй като те разполагат с интернет връзка, а това е в противоречие с изискването на ЦИК.

 

Той предлага на вниманието ни и факта, че машините САЕС 3377 са създадени именно с цел фалшификация на избори.

 

Ето откъси от писмото на експерта до ЦИК:

„Оказва се, че машините модел САЕС 3377 на компанията Смартматик разполагат с връзка с интернет, която е стандартната им конфигурация. (…) От тази гледна точка, става съвсем ясно, че за изборите на 4 април т.г. сертифицирането на машините САЕС 3377 е било неправомерно, тъй като формулираните от ЦИК изисквания към машините е те да НЯМАТ връзка с интернет.

 

Людмил Цветков предоставя и клетвена декларация от венецуелски военен, приближен до комунистическия диктатор Чавес, в която се казва, че машините на Смартматик са създадени със специалната цел да фалшифицират избори.

Според него тези машините са опасност за България! Тяхното използване неминуемо ще доведе до чудовищни изборни фалшификации.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.