Диамантени Гоблени с Безплатна Доставка – над 2300 налични модела към момента – ArtIvet.com

1
566
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Диамантените гоблени са новото, завладяващо хоби, появило се като развитие на идеята на класическите гоблени и по-конкретно гоблените със шампа.
И въпреки че това хоби е относително ново, чуството на удоволствие което носи е добре познато на нас – практикуващите го, и може да се сравни само с радостта, която ни носят картините за рисуване по номера.
За едни това е радостта от пресъздаването на прекрасни пейзажи, за други то е несравнимата красота на цветята, а за трети е изяществото на човешкото тяло.
За да може всеки да се наслади от създавнето на диамантен гоблен, разделихме гоблените в категории, като добавихме раздел с религия а също зарадвахме и любителите на животните.
Разбира се добавихме и раздел с аксесоари, полезни в процеса на изработката, а освен това създадохме и упътвания за работа, за тези от вас които тепърва навлизат във вълшебния свят на диамантените гоблени.
А ако още се колебаете как ще изглежда готовият гоблен – разгледайте снимките на изработените вече диамантени гоблени, които добавихме към почти всеки модел.
За да се чуствате сигурни, че ще получите това за което плащате – всяка наша пратка може да бъде прегледана преди да я платите, а ако решите да я върнете след като сте взели пратката – имате 14-дневен срок.
И още нещо – всички диамантени гоблени с пълно облепяне имат Безплатна Доставка до офис на куриер или до посочен от Вас адрес !