Най- готините холивудски двойки на 2021-ва

1
154
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички обичаме любовни истории, особено тези, в които действащи лица са любимите ни  Холивудски знаменитости. На това вълшебно място са родени някои от двойките, които са ни карали да мечтаем най-много, от незапомнени времена, или дори да „страдаме“ заради тъжния край на романсите им.

Вижте кои са най-готините Холивудски двойки за 2021-ва година.

Травис Баркър и Кортни Кардашиан 

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Тези две двойки са на почетно място, особено след като връщат мита за пънк любовните истории, нещо, което смятахме, че сме оставили в миналото завинаги. И ето Меган Фокс и Кортни Кардашиян, ни сервират забележителен сюжет. Сърцата на девойките бият под звуците на рокенрола, съответно с Колсън Бейкър, известен още като Machine Gun Kelly и Травис Баркър, бивш барабанист на любимия ни Blink 182. В действителност, връзката между Меган и MGK започна през 2020 г. Двамата направиха връзката си официална, когато Меган беше избрана за протагонист на видеото на сингъла си Кървава Валентина и от тогава те се открояват доста на червените си килими с ексцентричните си визии, а много често към тях се присъединяват Кортни и Травис. Всщност, малцина знаят, че името на Кортни вече е отпечатано върху кожата на Травис, който е избрал да заяви цялата си любов с татуировка, посветена на нея.

Ариана Гранде и Далтън Гомес 

След поредица от нещастни връзки, Ариана изглежда е намерила правилната, далеч от светлините на прожекторите. Двамата се ожениха тайно на 15 май в домът  си в Монтесито. Двамата се запознали около покупката на къщата, която по-късно се превърна в тяхното любовно гнездо. Истинска приказка, тази, за която Ариана винаги е мечтала и сме супер щастливи за младото семейство!