Бърз кредит без лихва, до заплата [ до 800лв ]

1
369
Добави коментар
pepimili
pepimili

Безлихвени кредити до заплата с гратисен период 30 дни и суми до 800лв.

Вземи бързи пари до няколко минути, подай онлайн заявление чрез онлайн форма за кандидатстване. Одобрението е до 15 минути. Виж повече в статията по-долу

Вземи сега безлихвен заем до 800лв. само с лична карта и без гарант. Одобрение до 15мин. и 0% ГПР за срок от 30дни! Можете да кандидатствате онлайн дори и с лошо ЦКР, необходимо е единствено да докажете, че получавате доходи. Заявете сега онлайн кредит до заплата, от актуалните предложения на Вивус, Кредисимо и Фератум.

Обща информация за заема: Бърз безлихвен заем от Фератум до 800лв.

Освен като “заеми до заплата” са известни и като бързи кредити без лихва, за които се кандидатства по максимално облекчена процедура. Това са заеми с неголям размер, които трябва да бъдат погасени на една вноска за договорен кратък период.

Обикновено тези кредити са от 100 до 800 лв. а

срокът за погасяването му може да варира от 30 до 60 дни.

( разбира се това е доста относително, тъй като всяка кредитна институция има индивидуални условия, суми и периоди на изплащане )

За да се възползвате от опцията кредит до заплата без лихва трябва да върнете заема в определения гратисен период. За по-дълъг период се начислява лихва.

 

Може да се кандидатства по няколко начина: Самият кредит се отпуска след кандидатстване онлайн; по телефона или в; офиса на избрана от вас фирма.

♠ НЕЩО ИНТЕРЕСНО: Не се изисква поръчител, доказване на доход или някакво друго обезпечение и всеки първи кредит е безлихвен.

Кандидатстването става само с лична карта, като отговор от кредитната институция се получава буквално до минути. Получаването на парите също става максимум до 24 часа след одобрението, като те ви се превеждат по посочената от вас банкова сметка, на каса на Изи Пей или на място в офис на фирмата, предоставяща кредита.

Ако спазите дадения гратисен период, вие ще върнете точно толкова пари, колкото сте изтеглили. При това можете да разрешите възникналите финансови трудности само за минути, като заявите кредита си без дори да излизате от дома си.

Вижте всички актуални оферти за кредити до заплата:

Условията по тези заеми можете да проверите на страниците на съответните фирми ( Вивус, Фератум, Кредисимо, Вива Кредит и други ). Друг вариант е да се обърнете към кредитен консултант, работещ с повечето фирми за бързи кредити. Той ще ви консултира за най-добрите опции за вас.

Какви са предимствата на кредитите до заплата:

кандидатствате без поръчител ( без гарант и обезпечение по заема ) възможност за кандидатстване дори при лоша кредитна история не е нужно да удостоверявате вашите доходи ( можете да вземете кредит без доказване на доход от трудов договор )

За какво са походящи кредитите до заплата

когато имате спешна нужда от пари подходящи са също така за плащане на сметки закупуване на черна и бяла техника

За какво не бива да използвате този вид заеми

за хазартни игри и казино за плащане на други на задължения към други кредитни институции Нямате пари и трябва да чакате до заплата! Ето как да се сдобиете бързо и лесно Пари на заем до заплата

Всеки от нас се старае да намери работа с добро заплащане. Така смята, че финансовите му проблеми ще останат в миналото и никога няма да се сблъска с тях. В действителност обаче нещата не стоят точно така. Случва се понякога да нямаме пари, а заплатата да е далеч или са забавали месечното ни възнаграждение.

Какво да правим в тези моменти?

Чудесно решение за вас би била безлихвеният заем до заплата . Много от нас не обичат да тегля кредити. Вероюто им за живота е, че трябва да изкарат парите си сами. Да харчат толкова, колкото печелят – въпрос на възпитание. Е, това е добра практика, но искате или не достигаш до момент, в който парите свършват, а заработеното ще бъде платено след седмици. Именно това може да ви се случи. За кратко време е възможно да ви се наложи да се разделите със солидна сума пари. Това може да ви принуди да се огледате за алтернативи. Трудните финансови моменти са нещо, което някой хора не обичат да споделят с близките си.

Кредисимо– опция за вас са кредитите до заплата, които са до 600 лв. и опцията да бъдат върнати от 15 дни до 30 дни без лихва – условието по бонуса е това да е вашия първи или седми подред кредит. Това определено звучи добре, нали? В случай, че сте лоялни платци можете да получите и бонуси. Фератум – при тях безлихвените заеми са до 800 лв и със срок на погасяване 15 дни. Не се начисляват лихви или допълнителни такси. Връщате това, което сте взели. Фирмата има и преференциални оферти за редовните си платци. Вивус – фирмата отпуска суми до 400лв с 0% лихва, ако се изплати в срок от 30 дни. Кредитите им са с 0% ГПР и се отпускат в рамките на 15 минути.

Едно от основните неща, които ви притесняват относно тегленето на какъвто и да било кредит е фактът, че се изисква поръчител. Тук това не е необходимо.

Гарант не е нужен, а можете да получите пари до минути и то изцяло онлайн, което пести време.

Хилядите документи за доходите ви също не са необходими. Важното е да имате доходи, чрез които да съумявате да покривате месечните си вноски. Всичко става супер бързо. Парите са при вас до няколко минути. Това ви дава шанс да покриете разходите си бързо. В последствие можете да изплатите кредита си дори преди изтичане на договореното време. Независимо колко сте разумни в харчовете си понякога е трудно да се справите, особено в случай, че имате жена и две деца. Каквито и сметки да си правите те не рядко излизат криви. В тези времена е добре да има на кого да разчиташ за финансови проблеми. Проблемите с вноските са ограничени на максимум, а в случай, че сте лоялен клиент можете да получите и някой бонуси.

Спокойствието, че има на кого да се доверите при нужда от пари до заплата е най-голямата награда.

 

Какво е решението, за да получите бърз паричен заем до заплата?

Просто попълнете онлайн заявление в сайта на фирмата. Веднага след като сте изпратили заявката, ще получите отговор до няколко минути от отдела обслужващ клиенти, възможно най-бързо, ще получите обаждане от финансов експерт, който ще Ви пита някои допълнителни въпроси. Когато бъде приета Вашата заявка, ще трябва да изпратите SMS, за да потвърдите исканата от Вас сума, паричните средства ще бъдат прехвърлени по банковата Ви сметка или чрез Easypay – в зависимост от Вашето желание.

Мога ли да подам заявление за кредит до заплата, ако нямам доходи или приходите са ми от дейност, която не е по трудов договор

Няма ограничение или забрана, която да казва че не може да кандидатствате. Може да работите на свободна практика, да получавате дивиденти или комисионни от други дености. Фирмата няма да Ви изиска бележка за Вашите доходи от трудов договор.

Често задавани въпроси: Какъв е гратисния период?

Гратисният период е различен за различните фирми, но в повечето случаи е 15 дни, в рамките на които вие можете да върнете своя бърз заем до заплата без лихва.

Обърнете внимание, че в повечето случаи опцията за безлихвен заем е само за всеки първи кредит. След това се дължи лихва. Някои компании предлагат и други варианти за такива заеми и след първия изтеглен, но с намален гратисен период.

Какви са условията за кандидатстване? трябва да сте пълнолетен добре би било ако сте с добро кредитно досие в ЦКР да имате валиден документ за самоличност ( лична карта ) Мога ли да получа кредит на вноски?

Независимо дали възнамерявате да използвате заема за покупка на автомобил или за покриване на задължения, ние Ви предоставяме гъвкавост при изплащане, съобразена с възможностите, които имате. С онлайн калкулатора можете бързо да изчислите лихвеният процент по кредита.

Трябва ли ми гарант за кредита?

Повечето фирми не изискват гарант, но някои изискват. Ако нямате поръчител за него ще Ви предложат служебен гарант или банкова институция, която да Ви бъде такъв.

Как да кандидатствам за онлайн кредит до заплата?

Тези кредитит са в размер до 800 лв., Които са със срок до 45 дни. Можете удобно и по всяко време, да получите пари до заплата. Кандидатстването е в няколко стъпки: попълване на сума и срок, въвеждане на лични данни, съгласяване с условията.

Мога ли да получа бързо финансиране, ако съм безработен?

Ние разбираме, че понякога човек се оказва в тежко положение, така че ние осигуряваме бързо финансиране без доказателства за приходи. Този вид финансиране е особено подходящо за:

лица без работа пенсионери жени в майчинство хора на свободна практика Защо да изберете Creditorio? Ако отговаряте на тези нужди, със сигурност ще получите разрешение в рамките на няколко минути. Ние със сигурност ще Ви помогнем да спестите време и нерви в търсене на най-добрата оферта Кандидатствате бързо и удобно директо от сайта на Creditorio.eu До 30 минути парите ще са по вашата сметка ( получавате парите веднага ) Какви са изискванията/ условият за получаване на заем до заплата?

Има няколко основни изисквания, които изисквате за решение, за да получите заем

Най-вероятно ще е необходимо да деклариране, че получавате не по-малко от 1000 лева брутно възнаграждение Вие трябва да имате навършено пълнолетие (18г), могат да кандидатстват лица до 70 годишна възраст да бъде гражданин на Република България Срокът, в който трябва да погасите заема е 45 дни