Нови Полети София – Варна с Rayanair на Изгодни Цени | Ди Ес Турс

6
431
Добави коментар
DSTours
DSTours

Нови Полети София – Варна с Rayanair

 

 

1 ЮЛИ 2021:

 

 

LOW cost превозвачът Ryanair стартира нов вътрешен маршрут, свързващ София и Варна. Полетите ще се изпълнява пет пъти седмично, стартирайки от месец август, съобщават от авиокомпанията. Разписанието е всеки ден, без вторник и сряда. Излитане от летище София в 06:25 ч.; излитане от летище Варна – в 07:50 ч. Директните полети София – Варна са вече в продажба на промоционални цени. Свържете се с Ди Ес Турс за информация и резервации:

 

 

Имайки предвид, че ограниченията заради covid-19 пандемията се променят постоянно, от Райън Ер въведоха гъвкави условия за резервация: пътниците могат да резервират полети за почивка, с възможност да отложат или променят датите си на пътуване без такса до края на декември 2021 г.

 

Дестинацията Варна – София – Варна се радва на голям интерес сред пътуващите със самолет, като към момента националният превозвач „България Ер“ предлага редовна връзка 2 или 3 пъти дневно, в зависимост от избраната дата. С пускането на още полети и от  нискотарифният превозвач се надяваме пътуването от София до морската ни столица да стане още по-удобно и достъпно. 

 

 

 

В динамичното ни ежедневие, изпълнено със все повече пътувания и постоянно променящи се условия и цени на авио превозвачите, намирането на самолетен билет на най- ниска цена, с удобни часове на полетите и минимален престой отнема много време. Като IATA агент (Международната Асоциация за Въздушен Транспорт) предлагаме самолетни билети за всички редовни линии, за директни чартърни полети от Варна и Бургас, както и на нискотарифни авиокомпании.

Заслужава си да спестите време и пари! 

 

 

 

 

Полезни връзки:

Почивки от Варна | Екскурзии и почивки | Екзотика | Самолетни билети | Чартъри Германия | Други услуги