Ярки и красиви бански 2021 – актуални цветове и принтове

1
128
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Коя жена не иска да изглежда не само добре, но привлекателно и чудесно на плажа? За целта е необходим подходящ моден бански, който да подчертае предимствата на фигурата. Планувайки почивка на море през лятото, дамите трябва да се запознаят с най-новите тенденции в плажната мода – бански и аксесоари. Днес ще поговорим за модните цветове и принтове при актуалните модели.

Освен модните едноцветни бански, оставащи в тенденция няколко сезона подред, дизайнерите предлагат красиви модели с цветни принтове, с геометрични и анималистични рисунки. Последните са особено  модни за сезона, отново. Те се предлагат при бански в различни варианти, цели или в две части, подходящи за всяка фигура.

Красиви и модни са моделите с флорални принтове, които ще задоволят и най-взискателните търсения. Актуални за 2021-2022 са както малките цветчета, така и банските с големи и ярки цветни мотиви, които дори могат да помогнат да се скрият излишни килограми.

Цветовата палитра е разнообразна и ярка. Преимущество имат пастелните оттенъци, комбинирани с ярки жълти, зелени и златисти цветове. Много стилно и привлекателно изглеждат и предложенията в модно тъмно синьо, изумрудено и в цвят марсала.

Относно стила, модни са ретро моделите – в две части, цял или със завишена талия. Разбира се, без бикини плажният сезон не може. Още повече , че модните предложения са толкова интересни, стилни или нестандартни, че грабват погледа.

Ако за вас е нужно да придобиете загар, трябва ви бански без презрамки. В такъв случай обърнете внимание на банските в стил бандо. Те се предлагат в много варианти – от ярки и романтични, като модните за летния сезон бански с волани, до по-консервативните варианти, например, в спортен стил. Тук е мястото да кажем, че модните бански в спортен стил заемат специално място в плажната мода на предстоящото лято. И не си мислете, че тези модели са подходящи само за идеални фигури. Дизайнерите са се погрижили, предлагайки варианти за различни типове фигури.

Банските в две части с широк топ, обикновено с извивка край врата, не се разделят със своята популярност, придобита през миналия летен сезон.

Истинско откритие за плажната мода на предстоящото лято са елегантните и леки бански -рокли. Интересен и стилен вариант за дамите, които предпочитат бански закрит тип. Още повече, че моделът е подходящ не само за плуване, но и за разходка край брега, за плажен спорт, за вечерите край  морето.

Опитвайки се да направят банските за предстоящото лято по-интересни и привлекателни, дизайнерите използват комбинации от различни тъкани. Наред с воланите и ресните, модни си остават и шнуровете в зоната на деколтето или отстрани на бедрата.

След като се запознаете с модните тенденции при банските за лято 2021, няма да ви е трудно да изберете идеалния за вас вариант. Не се бойте да експериментирате с модели и разцветки и със сигурност ще намерите моден и красив бански, отговарящ на всички ваши изисквания.  Допълнете с лека туника, шорти и топ или с красиво завързано парео – универсален вариант на лек и оригинален плажен аксесоар. Изберете и подходящи шапка, очила и чехли. Тогава обмислената плажна визия за предстоящото лято ще постигне своята цел и вие наистина ще бъдете неотразими на морския бряг.