Защо да изберем Jobs.bg и какво ни предлага платформата?

1
218
Добави коментар

В тази, не точно статия всъщност ще ви запознаем накратко с някои задавани въпроси и отговорите им, които ще улеснят ползването на платформата за обяви за работа Jobs.BG, която набира вече популярност.

Какви услуги предлага платформата на Jobs.BG за работодатели?

✅  В платформата вие ще можете:

Да публикувате безплатни обяви за работа;
Преглед на всички кандидатури и CV-та към обявите;
Съхраняване на автобиографиите по кандидатурите;
Използване на VIP и промо опции, които ще направят обявата видима сред по-голяма аудитория както в сайта, така и извън него, плюс мрежата от медийната група на Jobs.bg;
Разпространение на обявите във мрежата от уебсайтове, както и в редица социални страници и групи;
Поддръжка и съдействие във връзка с вашия профил и ползването на уебсайта и услугите им.

Как да публикуваме в уебсайта обява?

✅  Регистрирайте се безплатно на jobs.bg в секцията за вход на Фирми. Попълнете данните си правилно, след верификация на профила. Екип от сайта ще се свърже с вас за да потвърдите данните за вашата фирма.

✅  Влезте в уебсайта, посетете графа „Моите обяви и кандидати“, в отворилата се страница натиснете синият бутон „Нова Обява“. Попълнете задължителните полета и ако желаете останалите, след което натиснете бутон „Добави обява“. Хубаво е да попълните и някаква история с която да мотивирате вашите бъдещи кандидати.

Къде да прегледаме нашите кандидати?

✅  Във вашия профил натиснете „Моите обяви и кандидати“, там можете да изтегляте автобиографии на вашите кандидати и да преглеждате информацията за тях.

Какъв достъп и колко време имам до автобиографиите

✅   Вие имате право на достъп до информацията за вашите кандидати до 6 месеца, след като са кандидатствали по обява и след изтичане на периода се изтриват автоматично. Оттеглена кандидатура се изтрива от базата данни автоматично на момента.

Още функции към обявите:

✅  VIP обява

✅  Спешна обява

✅  Имейл известяване

✅  Дистанционна работа

✅  Подсилване на обява

✅  Допълнителен пакет обяви

JOB.BG Zaplata.bg rabota.bg – работа, кадри, набиране на персонал, подбор на персонал, човешки ресурси, набираме персонал