2022 – Годината на Водния Тигър

2
331
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Годината на водния тигър по китайския календар ще започне на 1 февруари 2022.

Фън шуй сувенир за привличане на пари в дома през новата 2022 годината на Тигъра XXL Какво символизира Тигъра в китайския зодиак?

Китайците почитат Тигъра като царя на всички животни и затова се счита, че годината на Тигъра ще е добра за хората с умения и способности, които ги издигат над останалите. Ключови за тази година ще са спонтанноста, обновлението и самоопределянето. Тя ще е успешна само за хората, които отстояват себе си и нещата, в които вярват. Годината ще е крайно динамична и ще очертае ясни граници в много отношения. Не са изключени военни конфликти и граждански размирици, от друга страна тези, които имат смелост да инвестират в себе си и бизнеса си ще спечелят много.

вижте тук: фън шуй сувенири за годината на тигъра 2022

Фън шуй подарък за късмет през новата 2022 годината на Тигъра- поставка за химикали пирамида

2022 ще съчетава две доста противоположни тенденции – експанзията и динамичността на Тигъра и дипломатичността и приспособимостта  на Водата. Очакват се големи промени в иначе традиционно устроени общества, както и динамично развитие на новите технологии, новите (Крипто) валути и нови открития в медицината. В емоционален план тази година връзките ще станат доста по – дистанцирани и хората ще залагат повече на разума, отколкото на емоциите си. Флирта и влюбването ще отстъпят място на опознаването и проучването.

 

Луксозен комплект 5 цветни ръчно изработени кристални Тигри за любов през 2022 – Годината на Тигъра Какво друго ще ни донесе годината на тигъра 2022?

Тя ще е подходяща за нов дом, нов бизнес, нови вложения. Не отлагайте ако имате планове в тези области. Децата родени през тази година ще са горди, независими, умни и талантливи. С други думи – 2022 ще бъде годината на всички, които искат да бъдат себе си и да се развият. Големите губещи ще са хората, които се колебаят, отлагат или не отстояват правата си. В генерален план 2022 ще раздели обществото много рязко на победители (тигри) и овце. А от кои ще бъдете вие зависи само от вашата решителност и действия. А според фън шуй сувенир, статуетка, картина на Тигър в дома или офиса носят силна позитивна енергия и бързо развитие!

Фън шуй талисман за защита през новата 2022 годината на Водния Тигър

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!