Адидас оригинални маратонки и анцузи | SPORTFASTER

1
228
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Адидас маратонки и анцузи

Оригинални маратонки и анцузи Адидас на ниска цена  Adidas мъжки и дамски маратонки е немска компания, която произвежда спортни стоки за мъже жени и деца, обувки, облекла и оборудване.  Вторият по големина спортен бранд в Европа.

adiFIT–  Подвижна стелка за детски обувки. Тя помага на родителите и продавачите в магазина да изберат подходящия размер за детеAdiPRENE- Уникалният амортизиращ материал, въведен в подметката в петата. Той предпазва стъпалото от претоварване, значително намалява нараняванията и увеличава ефективността на движенията.AdiWEAR-   Материалът от висококачествена каучукова смес, използвана при производството на външната подметка. Значително увеличава издръжливостта и функционалността на обувката.ClimaLite (ClimaLight) – лека, мека, дишаща материя, която абсорбира излишната влага и ги извежда навън, поддържайки кожата суха.ClimaCool (ClimaCool) – осигурява отстраняване на влагата от кожата и вентилацията чрез използване на високо функционални дишащи материали, които абсорбират потта и я довеждат до повърхността на тъканта за по-нататъшно изпаряване. Вентилацията се дължи на вложките на мрежата в критичните зони за поддържане на оптимална телесна температура. ClimaProof (KlimaPruf) – функционална тъкан с добавка на синтетична мембрана, която предотвратява проникването на влага и студен въздух отвън и в същото време има отлични дихателни свойства.деформира.Технологията ForMotion ™ не ограничава характеристиките на движението на конкретен спорт и увеличава тяхната точност и сила. ForMotion ™ контролира и засилва мускулната активност и не се Gore-Tex – Дишащаи ветроустойчива мембрана

предпазва 100% от дъжд и вятър, като в същото време позволяват излишната топлина и влага да се изпарят от повърхността на тялото. С други думи, мембраната Gore-Tex не позволява на влагата навън да проникне във вътрешността на обувката, като в същото време позволява на влагата да се изпари от повърхността на крака, осигурявайки му дишането.

 OrthoLite –  Материалът, използван при изграждането на стелки, създаден от полиуретанова пяна. Осигурява добра вентилация и предпазва от образуване на бактерии, гъбички и миризми. OPTI-FIT –  Уникалният дизайн на подложките, което прави прилягането на обувките на крака възможно най-удобно, като дава свобода и абсолютен контрол над движението. Използва се във футболни обувки.Новата оптимална подредба на гумените елементи на технологията Predator, изработена от мека гума, е в основата на съвременната технология на Predator. Тя осигурява повече точност, контрол и мощност, отколкото можете да си представите.PREDATOR – Новата оптимална подредба на гумените елементи на технологията Predator, изработена от мека гума, е в основата на съвременната технология на Predator. Тя осигурява повече точност, контрол и мощност, отколкото можете да си представите.