Спечелете игрална конзола, ел. тротинетка, 1000 лв,ваучер за Steam и 2700 ваучера за Ozone.bg Follow

Спечелете игрална конзола, ел. тротинетка, 1000 лв,ваучер за Steam и 2700 ваучера за Ozone.bg

В Играта може да участва всяко физическо лице, над 18 години. В играта не могат да участват: служители или съдружници на Организатора, собственици и служители на търговски обекти, които търгуват с продуктите, участващи в играта, лицата заети в тегленето на наградите, както и служителите на дружества, свързани с подготовката и изпълнението на играта и сътрудничещи на Организатора, както и членове на техните семейства. 

Играта е обвързана с покупка и включва закупуване на продукти на марката “TIGER Energy Drink” с регистриране на касови бележки с натрупващи се суми. Участващи продукта са: TIGER CLASSIC 250ml, TIGER BLUE SCREEN 250ml, TIGER CLASSIC 500ml, TIGER CACTUS 500ml, TIGER RAPSBERRY 500ml, TIGER BUBBLE GUM 500ml. Продуктите, участващи в играта, не са обозначени със специална маркировка.

Продажбите на продуктите, участващи в играта, започват на 06.09.2021г – 17.10.2021 г. Продуктите могат да бъдат налични и продавани в търговската мрежа извън горепосочения период, но закупуването им извън този период не дава право на участие в играта.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност