Животът по Сценарий- Декодиране на Сценария

1
209
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Ако наистина сте обръщали внимание на това голямо проучване на декодирането и сценария, през който всички преминаваме по пътя на Предестинацията, това е по-голяма подкрепа, която е неоспорима. Нашата реалност е по сценарий с букви, цифри и символи. Започвайки в долния ляв ъгъл на ръката е ЗЛАТО.. което не е само физическата валута на Земята, но и валутата ′′ Asove ′′ по пътя на СЛЪНЦЕТО. Движейки се през цифрите на p 3.14, Gold ‘ s 79 заема 13-та десетична цифра. Това 13 се свързва с теглото на Алуминия от 26.. което се синхронизира с Нумерологията и думата HARVEST. Тъй като YHVH в ивритската нумерология е 26, преминаваме към думата Жътва в нумерологията на иврита… която става 67. Това число 67 не само намалява до 13 (6 + 7), но заема 98-та и 99-та цифра в p 3.14. Като добавим 98 и 99, получаваме общо 197… което е пряко съвпадение с атомното тегло на елемента ЗЛАТО… 197. Латинският правопис на златото е АВРУМ…. който е номер 19 в Нумерологията. Завързването на всичко това хубаво със снимки е древната система Таро. 19-тата карта в Таро е The SUN карта… и тъй като СЛЪНЦЕТО е Злато, е много очевидно, че участва в Жътвата.

Нашата аура е златото…. защото златото е аурумът, който е енергичното ни тороидно поле променящи честоти поради емоциите ни… Същото е и със земята, която има ′′ аура _ купол ′′ Ние сме миньорите… Земята е мината…. Ето защо всичко е ′′ мое ′′ Земята на Егото.

Аурумът е 19, защото сме батерии… Както Слънцето е батерия, така и ние. Те добиват нашата златна = аурична енергия поради нашите високи и ниски честоти, които са направили тази реалност да работи.

Злато = ум / миньор. Отлично наблюдение! Винаги казвам, че единствените ХРАМОВЕ, от които се нуждаем, са тези от всяка страна на ума ни.

Отново хубаво декодиране и да, цял живот е по сценарий. Ако искате да знаете вашия чертеж на живота си декодирайте сами, тогава Yaldabaoth или Puppetmaster не ви контролират толкова много.

Помислете за това, ако умрете с правилното количество енергия, което е за вас да се възнесете, тогава тази матрица ще ви изплюе. Или харесайте, ако имате енергия, която тази матрица не може да поддържа, ще трябва да се възнесете или да станете някакъв друг вид енергия. Програмата може да ви задържи само в рамките на това количество, така че да, всичко е въпрос на енергия.

Наистина ние сме 666 тук, за да постигнем 999… трябва да използваме ′′ плодовете ′′ на труда си, за да се измъкнем от тази холографска матрица на превъплъщението… само ние можем да направим това, с нашите подаръци по свободна воля и избор

Следващия месец Сукот (празникът на скинията) ще бъде третата и последна среща за жътва с тетраграмматона за тази година (от 2020 до 2021 септември). Всички мъже последователи на тетраграмматона трябва да се явяват пред него ежегодно (три пъти годишно: Песах, Шавуот и Сукот. Те също са назначенията за жътва) . Той също очаква да не се явим пред него с празни ръце. Сега, ако човек забележи, че три срещи (Yom Teruah, Yom Kipper и Sukkot се случват през целия месец септември, човек би осъзнал, че тетраграграмата е най-активна в този месец на жътвата ежегодно.

 

СИЛАТА В МЪДРОСТТА

Първо, трябва да направите Истината своя СОБСТВЕНА. Тази графика, включваща множество слоеве от езотериката, осигурява масивен КЛЮЧ към начина, по който работят машинациите на нашия свят. Някои от вас ще го ПОЛУЧАТ… а за тези от вас, които го направят, свободата идва като награда.

Автор :Logan Jayson

ИЗТОЧНИК:ФЕЙСБУК

 

Защо не ни се получава Отслабването

Защо не трябва да пием вода престояла дълго в пластмасова бутилка

Как да си направим домашно песто ?

Модерни Рокли 2021-2022: Новости и Тенденции

Портрет по Снимка за Подарък от Художник с Международни Награди

Подмладяване без операции и инжекции

Игри на Ума- Как мозъкът ни Пречи да Отслабнем

Живот по Сценарий- Декодиране на съня