ХРАНИ ВЪЛКА(продължавайте играта)!

1
176
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

След като го ВИДИТЕ, няма причина да се връщате към старите начини на програмиране. Ако сте готови да наблюдавате тази Игра по много по-различен начин, тя ще започне да ви се показва.

′′ Вълкът ′′ е цялата ни реалност, която ВСИЧКИ ние измисляме в този момент…. тази реалност, която всички ние сме изградили чрез историята на нашето съществуване. Човечеството не е манипулирано, нито е ′′ затворено ′′ тук, както някои обичат да вярват. Всички ние храним Вълка чрез работа или на тъмно или на светло… няма изключения. Човечеството е Архитект (и) в човешка форма – по същество ние сме създателят в Човешка форма, изживяващ своята собствена ′′ игра ′′ на живот. Вълкът съдържа както светлината, така и тъмнината – това, което подхранвате чрез наблюденията си, поддържа тази Игра да се движи и храни.

Вълкът е хищник… което е същото нещо за цялата ни Матрица и Свят – той се храни от енергията ни, която създаваме чрез емоционалните си отговори, дадени чрез нашите взаимодействия, реакции и цялостно участие.

88 е Майсторът на 16, който не е само Златното съотношение 1.6, но включва и номер 7 на завършването. Чрез Торус полета и физика, 88 се движи от север на юг и от изток на запад, като се присъединява към завършването на куба, в който всички живеем. 88 е Минало, настояще и бъдеще, всички бягат едновременно, за да осигурят на ′′ Вълка ′′ храната му, за да продължи без прекъсване.

Таймерът във всичко това е HourGlass, който осигурява на Вълка позиция да консумира енергията, която всички ние му осигуряваме като негов хранителен източник… който е енергична валута чрез Слънцето / Аурума / Златото. Златото е Слънцето, което управлява нашата реалност и е Шефът. Името му идва от Аурум, защото съдържаме Аура, за да го храним. p 3.14 дава собствен разказ, тъй като 88-те заемат цифри 34 и 35… и добавят, 34 + 35 равни на 69 – което ни дава Ин Ян – нашата двойственост и още едно парче от Торус полета.

Тази ′′ Игра – която всички ние сме тук, е по сценарий на нещо извън нашата физическа реалност – ′′ ТЯ ′′ минава с много имена – изберете своята ′′ отрова ′′ върху това, което бихте искали да я наречете. Всички ние бяхме определени за игра в тази игра – ′′ роля ′′ чрез предопределението. Следвайте сърцето и интуицията си въз основа на космическия си чертеж и ще откриете своите истини. Но мислейки, че има някой човек, място или нещо, което да обвините за тази игра, е да обвинявате себе си. Вълкът ще продължи да се храни, докато има някой, който играе играта… която изглежда е безкрайна.

ЦЕЛИЯТ живот на този свят храни Учителя, Хищника, Вълка. Този Вълк е 88-те, Торус полета, които поддържат това МИНАЛО- НАСТОЯЩЕ- БЪДЕЩЕ ! То се движи по всяко време – никога не спира – Играта просто се променя.

Древните гърци са заявили, че храната за боговете се нарича Амброзия – което е хубав начин да се каже, че НИЕ като всички живи същества храним Архитекта, създал тази реалност – каквато и да е тя избирате да бъде. Амброзия в оригиналната гръцка нумерология правопис е числото 82… което не е само цифра, свързана със Сатурн / Хронос / Времето, но е Елементът ВОДЕЩ. Този елемент ВОДЕЩ е това, което всички ние сме – физическата материя е иначе известна като Олово.

АЛХИМИЯ

Истинската същност на Алхимията, независимо дали това е чрез елементите на ′′ Духовната ′′ Алхимия, или трансмутиращите елементи, едно е сигурно – става въпрос за превръщането на Оловото в Злато. Всичко е въпрос на ′′ валута ′′ и всички ние го даваме чрез емоционалните изражения, които постоянно предаваме чрез емоциите си. Тази ′′ валута ′′ е нашата размяна на ′′ Олово до злато – която от своя страна храни Вълка, Батерията, управляваща тази заредена реалност чрез Ди електричество, Магнетизъм и Ток – Троицата ′′ на Вълка. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цялата английска азбука чрез нумерология се равнява на числото 103 – пряко съвпадение с изявлението ‘ МЪЖЪТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ХРАНА. Това е директна връзка, защото заклинанията, които всички говорим, използвайки Азбуката, осигурява валутата, за да нахрани отново Вълка.

Още неща за затвърждаване това е ЕДНА НУЛА ТРИМА равняваща се на 59 в Нумерологията.. още един Директен мач и синхрон с фразата ИГРАТА НА ЖИВОТА. Моля, наблюдавайте, че 59 намален надолу е 5 + 9 = 14.. а тези думи са равни на 14 в Нумерологията. Бог = 14 Време = 14 Сатаната = 14 p = 3. (14) Да, хора, няма РАЗДЕЛЕНИЕ на заглавията или имената, с които искаме да опишем неща, които властват над нас – ВСИЧКО Е ЕДНО.

Всички ′′ истории разказани от всички нас, произхождат от един и същи източник и следователно няма да има значение какво в крайна сметка ′′ служиш ′′ като свой господар. На моменти ще служиш на черния вълк, друг път ще служиш на белия. Без значение какво правите, вашата позиция за това, което вярвате, че е истина, е всичко, което има значение в цялата тази игра, която всички играем. Човечеството е само едно по-малко копче в колелото.. но много важен компонент поради приноса му като енергия да храни господаря си, Батерия 88, Вълкът и Хищникът просто се движат през времето и пространството, за да оцелеят в безкрайното пътешествие на времето.

Автор:

Logan Jayson/ Фейсбук

Защо не ни се получава Отслабването

Защо не трябва да пием вода престояла дълго в пластмасова бутилка

Как да си направим домашно песто ?

Модерни Рокли 2021-2022: Новости и Тенденции

Портрет по Снимка за Подарък от Художник с Международни Награди

Подмладяване без операции и инжекции

Игри на Ума- Как мозъкът ни Пречи да Отслабнем

Живот по Сценарий- Декодиране на съня