Класация най-добрите оригинални маратонки – топ модели

1
260
Добави коментар
onlinemaratonki
onlinemaratonki

Има класация на най-добрите оригинални маратонки, съставена от експертите на СпортФастър  и одобрена от купувачите. В този топ има само модели, които се отличават с абсолютно удобство и качество, определящи ги като най-добрите модели.

Топ модели оригинални маратонки от SportFaster.com

Adidas Pure Boost

Доказан модел, който е лек, евтин и красиво проектиран. На външен вид те са доста лаконични: плетената горна част се комбинира с дантелите, положени отгоре. Те имат ергономична форма, която осигурява сигурно прилягане на крака. Специална подметка, изработена от висококачествени полимери, добавя актуалност.

Reebok Workout Plus

Тези маратонки могат да се нарекат най-популярните. Те са идеални за ежедневно носене. Функционални, надеждни, изработени от дишащи материали. Стилът е елегантен, което ви позволява да ги комбинирате с дамски, мъжки лъкове във всеки стил. Силната подложка осигурява всестранна мекота.

Nike Air Vapormax

Благодарение на мехурчестата подметка, горната част на плата успява да постигне минимално тегло. Подметката омекотява неравни повърхности.

New Balance 990v4

Въпреки твърдата подметка, обувката е удобна и мека, тъй като осигурява добра амортизация. Подходящ не само за ежедневно носене, но и за бягане. Горната част на плата осигурява вентилация.

Nike air force 1

Мъжки маратонки с интересен дизайн. Подметката е здрава и дебела, но същевременно лека, със скрит в нея въздушен джоб. Стилът остава актуален.

Nike Running Epic React

Кецовете са подходящи за хора, които са постоянно в движение. Подметката е толкова мека, а омекотяването е високо, че няма да се усещат неравности по пътя.

Vans Slip-On Lite

Тези маратонки приличат на мокасини, така че можете да създадете интересна ежедневна визия. Съставен от мека подплата, безтегловна подметка и стилна горна част от плат.

Asics Gel-Lyte V

Приема хелиева конструкция с отлично поглъщане на удари. Подходящ за активно забавление.

Adidas Ultra Boost

Универсален модел, който е подходящ за занимания, разходки из града. Подметката е еластична и издръжлива за удобно прилепване.

Adidas Originals Stan Smith

Стилни и универсални, тези маратонки допълват градския облик. Суппортните опори осигуряват надеждна защита на стъпалото и ахилесовото сухожилие.

Изборът на маратонки е сложен набор от дейности. Необходимо е да се вземат предвид не само характеристиките на определен модел, но и вашите собствени анатомични характеристики. Разбира се, струва си да се даде предпочитание на модели на доказани марки. Евтините маратонки могат да бъдат удобни, но няма да издържат дълго.