Bestix – Ние избираме най-добрите продукти за вас

1
248
Добави коментар
angels82
angels82

За много двойки идеята за дует „негов и неин” е привлекателна. Идеята е да има комплекти часовници от една и съща марка и колекция, които се предлагат в еднакво привлекателни мъжки и дамски варианти. По този начин обикновено има по-голяма и по-мъжка „негова“ версия, както и обикновено по-малка и вероятно по-декоративна „нейна“ версия на същия модел часовник. Комплекти от часовници за двойки са достатъчно често срещани, но намирането на такива, които изглеждат също толкова добре и за двамата, е малко по-предизвикателно. По-долу обобщаваме много от най-класическите и привлекателни часовници за двойки, които допълнително демонстрират важността и силата на наистина универсалния дизайн на часовниците.

Бърза бележка за еднополовите двойки, които може би по същия начин се интересуват от съвпадение, но различни часовници. Ситуацията за тези двойки всъщност е по-малко предизвикателна, тъй като в много случаи изборът няма да бъде модел на часовник, който има добре изглеждащи версии в различни размери, а по-скоро часовници, които са предимно еднакви, но с материал, цвят или други козметични разлики . По този начин еднополовите двойки, които търсят подходящи часовници, може да имат по-лека задача, въпреки че конкретни такива препоръки са извън обхвата на тази статия.

Може би не е изненада, че класически изглеждащите, консервативни часовници са склонни да изглеждат най-добре както в по-малки, така и в по-големи размери. По-отличителните или артистични дизайни на часовници са склонни да изглеждат най-добре в по-тесен набор от дизайнерски съображения. Като се има предвид това, ще забележите, че някои модели часовници от същата марка са доста различни в „неговата форма“ спрямо „нейната форма“. Истинското предизвикателство наистина се свежда до избора на комплект оригинални часовници за двойки, на които и двамата членове на двойката се радват еднакво.

Тук ще ви представим нашия избор и предложения за най-добрите часовници за двойки.

Всички моде ли са оригинални, а за вас сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени, условия за доставка и връщане и най-добрата гаранция за автентичност на продуктите.

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ ORIENT

 

Мъжки часовник Orient RA-AS0103A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск, а видимият баланс придава класическа визия. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 41.5 х 47 мм, задвижван от автоматичен механизъм Cal.F6L24 Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

Дамски часовник Orient RA-KB0004A

Функцията Sun and Moon илюстрита смяната на ден и нощ върху 24 часов ротиращ диск. Има тънък стоманен корпус, извит минерал кристал придаващ винтидж визия и дисплей в тъмносиньо от седеф с индеки – прероден за семпъл нов стилен живот. Размери 34.3 х 39.6 мм, задвижван от кварцов механизъм Cal.VX3WE Made in Japan, водоустойчивост 3 АТМ. Каишката е синя, от естествена кожа.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ TISSOT

Мъжки часовник Tissot T129.410.11.053.00

Изискан мъжки часовник, част от серията Classic Dream с класическа визия и изтънчен, но модерен дизайн. Изработен е от неръждаема стомана и има издръжлив на надраскване сапфир-кристал за стъклото. Дисплеят е черен аналогов с римски цифри и с дата на 3 часа. Диаметър 42 мм, дебелина на корпуса 8.1 мм, шрина между лъговете 22 мм. Водоустойчивост 5 АТМ. Задвижва се от кварцов швейцарски механизъм ETA F06.115.

Дамски часовник Tissot T129.210.11.053.00

Нежен дамски часовник, част от серията Classic Dream с женствена визия и изтънчен, но модерен дизайн. Изработен е от неръждаема стомана и има издръжлив на надраскване сапфир-кристал за стъклото. Има изчистен черен аналогов дисплей с дата на 3 часа и големи римски цифри. Диаметър 28 мм, дебелина на корпуса 7.1 мм, шрина между лъговете 14 мм. Водоустойчивост 5 АТМ. Задвижва се от кварцов механизъм ETA F04.115.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ VICEROY

Мъжки часовник Viceroy 401053-37

Мъжки часовник от специалната серия Antonio Banderas Design с модерна, ежедневна визия. Има корпус от неръждаема стомана с черно покритие, минерално стъкло, аналогов син дисплей с прозрачна външна част и златисти детайли. Верижката е стоманена, черна. Диаметър 42 мм, водоустойчивост 10 АТМ.

Дамски часовник Viceroy 40934-37

Дамски часовник от специалната серия Antonio Banderas Design с модерна, ежедневна визия. Има корпус от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, минерално стъкло, аналогов тъмносин дисплей с прозрачна външна част и декорация от инкрустирани кристали. Верижката е стоманена, черна. Диаметър 34 мм, водоустойчивост 5 АТМ.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ COVER

Мъжки часовник Cover CO173.05

Мъжка серия с класически часовници в ежедневено-елегантен стил. Този модел е изработен от неръждаема стомана за корпуса, има аналогов черен дисплей с дата на 3 часа, черна кожена каишка и издръжливо сапфирено стъкло. Задвижва се от кварцов механизъм Ronda normtech, калибър 6004.D. Диаметър 40 мм, водоустойчивост 5 АТМ.

Дамски часовник Cover CO174.05

Дамска серия Nobila с класически часовници в ежедневено-елегантен стил. Този модел е изработен от неръждаема стомана за корпуса, има аналогов черен дисплей с отделен секундарник, черна кожена каишка, декорация от инкрустирани кристали по ринга и издръжливо сапфирено стъкло. Задвижва се от кварцов механизъм Ronda, калибър 1069. Диаметър 32 мм, водоустойчивост 5 АТМ.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CALVIN KLEIN

Мъжки часовник Calvin Klein K9E211VX

Името на колекцията Contrast не е никак случайно – моделите са модерни и с контрастиращи детайли. Този мъжки часовник е с корпус от неръждаема стомана, минерално стъкло, двъцветен синьо-сребрист дисплей и със стоманена верижка със сини силиконови елементи. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

Дамски часовник Calvin Klein K9E231VX

Дамски часовник с корпус от неръждаема стомана, минерално стъкло, двъцветен синьо-сребрист дисплей и със стоманена верижка със сини силиконови елементи. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CALVIN KLEIN

Мъжки часовник Calvin Klein K3M5155N

Мъжки модел от серията Minimal в ежедневен класически стил. Има корпус от неръждаема стомана, тъмносин аналогов дисплей с голямо лого, стоманена верижка със ситна плетка, минерално стъкло и цялостно златисто покритие. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

Дамски часовник Calvin Klein K3M5255N

Дамски модел от серията Minimal в ежедневен класически стил. Има корпус от неръждаема стомана, тъмносин аналогов дисплей с голямо лого, стоманена верижка със ситна плетка, минерално стъкло и цялостно златисто покритие. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦНИ ЗА ДВОЙКИ TISSOT

Мъжки часовник Tissot T122.410.16.033.00

Мъжки часовник от серията Carson Premium с класическа изчистена визия. Моделът е с корпус от неръждаема стомана, има сапфирено стъкло, черна каишка от естествена кожа и аналогов сребрист дисплей с римски цифри, както и датник. Задвижва се от кварцов механизъм ETA F06.115. Размери на корпуса 40 х 7 мм, ширина между лъговете 20 мм. Водоустойчивост: 5 ATM – Не се препоръчва обилно мокрене, допускат се леки пръски.

Дамски часовник Tissot T122.210.16.033.00

Дамски часовник от серията Carson Premium Lady с класическа изчистена визия. Моделът е с корпус от неръждаема стомана, има сапфирено стъкло, черна каишка от естествена кожа и аналогов сребрист дисплей с римски цифри, както и датник. Задвижва се от кварцов механизъм ETA F03.115. Размери на корпуса 30 х 6.7 мм, ширина между лъговете 15 мм. Водоустойчивост: 5 ATM – Не се препоръчва обилно мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ MOVADO

Мъжки часовник Movado 607446

От колекцията Ario, черният музеен дисплей е впечатляващият визуален фокус на този стилен мъжки часовник Movado. Моделът има сапфирено стъкло за по-голяма устойчивост на надраскване, швейцарски кварцов механизъм и корпус и верижка от неръждаема стомана. Диаметър 39 мм. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

Дамски часовник Movado 607451

От колекцията Ario, черният музеен дисплей е впечатляващият визуален фокус на този стилен дамски часовник Movado. Моделът има сапфирено стъкло за по-голяма устойчивост на надраскване, швейцарски кварцов механизъм и корпус и верижка от неръждаема стомана. Диаметър 28 мм. Водоустойчивост: 3 ATM – Не се препоръчва мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ MOVADO

Мъжки часовник Movado 607210

Мъжки модел в класическия за марката стил с точка на 12 часа (museum dial). Корпус и верижка от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, сапфирено стъкло с антирефлексно покритие, черен аналогов дисплей. Част от колекцията Ultra Slim. Водоустойчивост: 3 ATM – допускат се леки пръски, не се препоръчва обилно мокрене.

Дамски часовник Movado 607211

Дамски модел в класическия за марката стил с точка на 12 часа (museum dial). Корпус и верижка от неръждаема стомана с цялостно черно покритие, сапфирено стъкло с антирефлексно покритие, тъмен седефен аналогов дисплей. Част от колекцията Ultra Slim. Водоустойчивост: 3 ATM – допускат се леки пръски, не се препоръчва обилно мокрене.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CALVIN KLEIN

Мъжки часовник Calvin Klein K2Y211C3

Мъжки часовник Calvin Klein, изработен от благородна стомана с черна кожена каишка, отделен секундарник.

Дамски часовник Calvin Klein K2Y231C3

Дамски часовник Calvin Klein, изработен от благородна стомана с черна кожена каишка, отделен секундарник.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ CALVIN KLEIN

Мъжки часовник Calvin Klein K2Y211K6

Мъжки часовник Calvin Klein, изработен от благородна стомана с бяла кожена каишка, отделен секундарник.

Дамски часовник Calvin Klein K2Y231K6

Дамски часовник Calvin Klein, изработен от благородна стомана с бяла кожена каишка, отделен секундарник.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ JACQUES LEMANS

Мъжки часовник Jacques Lemans 1-1586P

Мъжки часовник, изработен от неръждаема стомана със светъл дисплей и бяла силиконова каишка. Водоустойчивост: 10 ATM – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

Дамски часовник Jacques Lemans 1-1587 P

Дамски часовник, изработен от неръждаема стомана със светъл дисплей и бяла силиконова каишка. Водоустойчивост: 10 ATM – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ JACQUES LEMANS

Мъжки часовник Jacques Lemans 1-1586 S

Мъжки часовник, изработен от неръждаема стомана със светъл дисплей и бежова силиконова каишка. Водоустойчивост: 10 ATM – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

Дамски часовник Jacques Lemans 1-1587 S

Дамски часовник, изработен от неръждаема стомана със светъл дисплей и бежова силиконова каишка. Водоустойчивост: 10 ATM – позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

КОМПЛЕКТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ДВОЙКИ BMW

Страхотен комплект за всяка двойка, любители на стилните аксесоари и колите! Двата часовника са идентични като изработка – от неръждаема стомана, с минерално стъкло и тъмносини дисплей с централно разположено лого, като при мъжкия има и датник. Диаметър мъжки – 42 мм, диаметър дамски – 34 мм. Водоустойчивост: 5 ATM – Не се препоръчва обилно мокрене, допускат се леки пръски.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

 

 

Подобно ревю: Най-добрите детски смарт часовници