Пътна помощ услуги от RoadHelp.bg – София и страната

1
178
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Пътна помощ услуги от RoadHelp.bg

Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

Защо ви е нужна пътна помощ и какво предлагаме ?
Транспортиране на МПС от А до БПревозване на МПС с повредаИзвозване на катастрофирали ППСПомощ на затънали, закъсалиИзваждане на паднали в пропаст канавки и др.Доставка на горива, части, смяна на гуми и др.

RoadHelp.bg предлага широка гама от услуги в бранша. Предлагаме на клиентите си качество, добри цени и професионален и опитен екип.

Но защо ви е нужна тази услуга и защо трябва да имате нашия номер в тефтерчето или визитнка си ? Прочетете по-надолу

Свържете се с нас сега, при проблем на пътя!

На всеки се случва да закъса на пътя, понякога от малък проблем, но съществен с важна функция, друг път с по-голям но-лесно отстраним проблем и т.н. Никой не е застрахован не само от повреда на пътя, но и от грешка на пътя, която би довела до други последици. Но ние за това сме насреща, да Ви бъдем от полза във важен момент. Така бихте избегнали дълго и небезопасно чакане на пътя в очакване някой да помогне, а през зимните периоди не само чакането е проблемно.

…Проблемите, които могат да се случат на път са много: липса на ток в акумулатора, ПТП, спукана гума, повреда в ходова част, повреда в електрониката, затъване в кал, пясък, тиня или сняг. може да сте отишли на офроуд разходка и да се повреди колата или да падне в пропаст. За наше съжаление никой, не е застрахован и такива неща се случват. НО! Ние сме насреща за да помогнем при всяка възможност!

Ние можем да ви измъкнем от калта, пясъка или пропастта, да извозим повреденият автомобил, да ви превозим до сервиз, да отстраним повреда, да сменим гума, да донесем гориво или масло, да доставим охладителна течност или нова гума, както и други по възможностите ни. Случвало се е да доставяме вода и храна при сериозни бедствия и аварии изискващи намесата на тежки военни машини. Ние сме там да ви бъдем в помощ!

Имаме всичко нужно за да извърпшваме тази дейност, от професионален екип с опит, до оборудвани машини с куки, въжета, лебедки, падащи бордове, вилиза за транспортиране и т.н.