Вива Кредит (Vivacredit.bg) – кредит до 90 000 лв.

1
199
Добави коментар
pepimili
pepimili

Описание Бърз кредит със срок за връщане съобразно доходите ви – от Viva Credit Кредитни продукти:

Продуктите, които компанията предлага са Вивакредит „Сега”, „Оптима”, „План” и Авто.

Финансови нужди в размер от 100 до 350 лева могат да бъдат погасени чрез Вивакредит „ПЛАН”. Сумите, които можете да изтеглите за своят кредит са 100, 200, 250, 300 и 350 лв. Този кредит е чудесен за хора, които имат нужда от спешна медицинска помощ, ремонт на кола, за плащане на текущи сметки и други. Времето за връщане на заема е от 14 до 30 дни и е изцяло съобразен с периодичността на доходите ви. Дава възможност за предоговаряне на условията по договора, както и за рефинансиране.

Кредит „ОПТИМА” е идеален за възникването на финансови проблеми, както за частни лица, така и за фирми. Сумите по този кредит са от 5000 до 90 000 лева. Чудесен в случай, че се нуждаете от обединение на задължения, ремонт на домът или офиса, закупуване на имот или автомобил, както и на сериозна сума пари за различни други събития. Процедурата по кандидатстване е улеснена. Погасяване на кредита се осъществява за от 12 до 60 месеца, като лихвеният процент не се променя за целият срок на кредита.

Вивакредит „План” се нарича по този начин, тъй като дава възможност на всеки кредитополучател да погасява задължението си на вноски. Сумите по него са за от 300 до 1500 лева. Те не са високи, но самият кредит дава шанс той да бъде погасяван на равни месечни вноски. Вноските за погасяване могат да се внасят от 3 до 18 месеца. Предоговаряне на условията по договора е възможно. Той е чудесен в случай, че се нуждаете от пари за ремонт на жилището, колата, закупуване на различни видове техника, както и за пътуване.

Вива „АВТО” е създаден за всички клиенти на Вивакредит, които са на трудов договор и се нуждаят от пари за закупуване на автомобил на старо или нов. Парите отпускани по този заем са от 1 250 до 30 000 лв.. Суми до 4000 лева се отпускат само с лична карта, ако искате да кандидатствате за по-голяма сума, то може да заявите до 30 000 лева като финансов лизинг

Адрес на VivaCredit: Централен офис: гр. София 1324, ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру No 28, бл. АТЦ “Силвър център”, ет. 2,  офис 73Г Контакти: Телефон: 0700 45 245 Без допълнително таксуванеИмейл: [email protected]Сайт на фирмата: vivacredit.bg