Трансдермални лепенки срещу вируси Anti Vi+ за силен имунен отговор

4
352
Добави коментар
Vladislav_Nozharov
Vladislav_Nozharov

Защити имунитета с трансдермални пластири Anti Vi+ ефективни трансдермални пластири срещу вируси на OCTO PATCH: – Помага за здравословен имунен отговор към инфекции.* – Подпомага функцията на белите кръвни клетки.* – Помага за цялостна защита и поддържа силна имунната система.* – Предпазва здравите клетки от увреждане на свободните радикали.*

Трансдермални лепенки OCTO PATCH Anti Vi+ има уникална формула, чиято комбинация предлага: – Поддържащи имунната система хранителни вещества цинк и витамини А, С, D и Е. – Екстракт от листа на зелен чай. – Натурални билкови и маслени екстракти за имунна подкрепа. – Удобна форма, без да се притеснявате за разстроен стомах.

– За да направите бърза поръчка по телефон, трябва да изпратите съобщение на SMS, Viber, WhatsApp или Telegram до мобилен номер: +35********00. Доставката до 24часа, като работим с куриерите на Econt Express. Възможно е доставка до техен офис, от където вземете в удобно за вас време – необходимо е да напишете 2 имена, телефон и адрес/име на офиса.

Цена: 29.90лв.

– Отстъпка от 25% с промо код при направена първа поръчка. За подробности посетете онлайн сайта на трансдермални пластири „Octo Patch“. Разгледайте и другите ни промоционални предложения, както и програма „лоялен клиент“.

– Разгледайте и другите предложения за трансдермални пластири/лепенки/ с витамини от „Octo Patch“ в продуктовия каталог публикуван в профила ни тук или посетете директно онлайн магазина.

Описание: Имунната ви система непрекъснато работи, за да ви предпази от микроби и други вредни неща, които могат да ви разболеят. Работите ли постоянно за защита на имунната си система? Някои хранителни вещества са абсолютно необходими за правилното функциониране на имунната система, а има и други естествени съединения, които хората приемат, за да засилят защитните си сили. Витаминният пластир за имунна защита Anti Vi+ е със специално създадна формула, за да осигури витамини, минерали и повече естествени съединения, които да допълнят обичайното ви хранене. Лист от зелен чай и селен само част от съставките. От витамин А до цинк, Anti Vi+ витаминният пластир ви осигурява необходимата защита.

Предназначение: Анти Ви+ пластири на „Окто пач“ са мощна комбинация за борба с вирусите. Повишават имунитета с помощта на витамини, билки и Л-лизин. Формулата на тези пластири подсилва имуната система, като по тозин начин съкращава жизнения цикъл на вирусите, включително и херпес.

Състав: Витамин A, Витамин C, Витамин D3, Витамин E, Цинк, Л-лизин, Селениум, Екстракт от зелен чай.

Инструкция за употреба: Поставяйте пластира върху зона с малко или без окосмяване, т.е. от вътрешната страна на китката, зад ухото, раменете, гърба или бедрата. За най-добри резултати се препоръчва да носите пластири „ОКТО“ в продължение до 8 часа. Поставяйте нов след 1 ден, до 6 пъти седмично. Пластирите могат да се ползват по време на сън. Съхранявайте на сухо, защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца при препоръчителна температура до 25°C. Опаковката е с 24 пластира, като съдържанието й е за период до 4седмици, след разпечатване на фолиото.

Предпазни мерки: Да не се поставя върху наранена кожа. Избягвайте използването на лосион или крем в същата област, тъй като това ще попречи на абсорбацията. Пластирирте не са водоустойчиви. Може да слагате няколко различни пластира наведнъж.

Нежелани ефекти: Не се наблюдават нежелани реакции от продукта. В случай на кожно раздразнение на мястото на приложение, моля отсранете продукта от кожата си. Не употребявайте продукта в случай, че имате непоносимост към някоя от изброените съставки. При бременни и кърмещи жени – прилагайте продукта само след конслутация с лекар. В случай на проява на неописани, нежелани реакции и/или инциденти – моля свържете се с представителя.

* Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, профилактика и предотвратяване на заболявания.