Почивка в Добринище – Хотел Друм – Добринище

1
150
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотелът разполага с общо 30 стаи. Външният архитектурен дизайн на хотела е издържан в традиционен български възрожденски стил, изграден изцяло от дърво и камък. Разположен в подножието на Пиринa, с панорамна гледка към Добринище и планината, 3-звездният хотел Друм съчетава близостта до природата и удобната достъпност. Хотелът се намира в близост до борова гора и е разположен на малък хълм, благодарение на което от стаите и лоби бара се осигурява невероятна гледка към планината и града.
В близост до Семеен хотел Друм се намира Alfa Spa & Pool.
Комплексът включва басейн с приятна за плуване минерална вода, СПА център, ресторант и безопасен детски кът с малък детски басейн.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 33 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Една вечеря
10% отстъпка при Alpha SPA Минерален плаж
Интернет
Паркинг
Курортна такса
Застраховка

Хотелът разполага с общо 30 стаи, от които 25 двойни стаи, 5 тройни стаи и 2 апартамента.
Стаите съчетават съвременния стил, с приятното усещане на обзавеждане с естествени материали.
Лоби барът на хотела осигурява 30 места с панорамна гледка към Пирин планина и града. Разполага със зала за бизнес срещи, механа, лятна градина, паркинг, ресторант, нощен бар, минерални бани, ски гардероб.
Уютната атмосфера и първокласното обслужване ви гарантират приятно прекарване и една незабравима почивка.

Град Добринище се намира в планински район, на 850 м надморска височина и е заобиколено от три планини – Рила, Пирин и Родопите.
Добринище комбинира най-доброто за зимните и летни почивки: красива природа, гостоприемни жители, възможности за селски и еко туризъм.