Топ коефициенти за Шампионската лига от Betindex.net

1
150
Добави коментар
tonny22
tonny22

Пет отбора ще си осигурят място в 1/8-финалите на Шампионската лига в последния кръг от груповата фаза. Толкова квоти останаха свободни, след като 11 гранда от различни части на Европа вече си гарантираха участие в следващата фаза, независимо дали ще завършат първи или втори в своя поток. Преди заключителния етап на надпреварата за 2021 г. betindex.net хвърля любителите на спортните залози към най-интригуващите мачове и коефициентите.

 

Милан е фаворит срещу перфектния Ливърпул

 

 Поне това сочат ставките на букмейкърите преди финалния кръг в “групата на смъртта”. Тя наистина ще се окаже такава, но не и за мърсисайдци, които спечелиха всичките си мачове до момента. И въпреки това Милан е смятан за фаворит преди втория сблъсък между два от най-титулуваните отбори в турнира – победа на “росонерите” се оценява с коефициент около 2.00 (или малко над тази стойност), докато нова победа на тима, воден от Юрген Клоп, връща 3 лева за всеки заложен. Има ли логика, при положение, че на теория Ливърпул би трябвало да е фаворит? Реално Милан е отборът, който има за какво да играе и който ще мобилизира всички сили, докато английският гранд може да излезе на терена и с резервите. Но това не означава, че е изключено гостите да вземат нещо от този мач – Х всъщност носи доста примамлива перспектива с възвръщаемост в диапазона 3.50-4.00.

 Но дори и победа може да се не окаже достатъчна за Милан, ако Порто спечели срещу Атлетико Мадрид. “Драконите” единствени сред претендентите за второ място в група В зависят сами от себе си, а шансовете им се оценяват почти като равни с тези на испанския шампион. Успех на “дюшекчиите” се върти около стойности като 2.50, докато ставката за домакините е малко по-висока. Равенство би било самоубийствено за всеки от двата отбора, но не можем да очакваме открит мач. Затова и betindex.net смята, че коефициенти около 1.70-1.80 за резултатност под 2,5 гола са изгодно предложение.

 

Триумф на Барселона в Мюнхен ще се изплати щедро

 

 Не само Атлетико Мадрид, но и още един испански гранд – Барселона, е на път да отпадне от Шампионската лига, ако не спечели последния си мач. Задачата на каталунците обаче изглежда доста по-тежка от тази на Чоло Симеоне и неговите играчи – момчетата на Шави Ернандес трябва да повалят могъщия Байерн на негов терен, за да са сигурни, че отиват на 1/8-финал. Дори и равенство няма да е достатъчно на Барса, ако в другия мач от групата се случи очакваното и Бенфика победи последния в класирането Динамо Киев, който няма шансове за нищо. Със сигурност ще има смели играчи, които да заложат на Барселона при коефициенти в диапазона между 4.00 и 5.00. Тези ставки обещават и апетитни печалби, ако успеят да се реализират, естествено.

 А единствената група, в която все още и четирите отбора имат шансове да продължат напред в Шампионската лига, е тази с буква G. В нея Лил води с 8 точки, като на по точка зад носителя на титлата във Франция следват РБ Залцбург, Севиля и Волфсбург. Любопитно е, че последният в таблицата е определен като фаворит от букмейкърите – успех на германските “вълци” срещу Лил е оценен на места под 2.00, но пък равенството, което според betindex.net е реалистичен изход, се изплаща при 3.50. А другият мач между Залцбург и Севиля е абсолютно непредвидим.

Все още не всичко и в останалите групи. На фокус е двубоят между класиралите се вече напред Реал Мадрид и Интер, които трябва да определят победителя в поток D. Кралският клуб е фаворит (1.80-2.00), а само победа на “нерадзурите” (3.50-4.00) ще ги изведе на върха за сметка на тима, воден от Карло Анчелоти.