Блогът на sandje :: 10 неща, които не трябва да знаете за ваксината срещу свинския грип

11
Добави коментар
ginn
ginn

05.11.2009 10:08 –
10 неща, които не трябва да знаете за ваксината срещу свинския грип

10 неща, които не трябва да знаете за ваксината срещу свинския грип

02 / 09 / 2009 г.

Автор: Майк Адамс
Превод: Иван Стаменов

Нека говорим без заобикалки: Ваксините срещу свинския грип, които са създадени за масово инжектиране на бебета, деца, юноши и възрастни, никога не са били тествани и няма да бъдат тествани, преди да бъдат тествани върху вас. В Европа, където обичайно ваксините се тестваха на стотици (или хиляди) хора, преди да бъдат пуснати за тълпата, сега Европейската агенция за медицина позволява на компаниите изцяло да прескочат изпитателните етапи. И все пак, колкото и да е странно, хората се редят на опашка за ваксината, за която няма каквато и да било гаранция, че е безопасна (нещо повече, тя е опасна като всяка друга ваксина; освен това съдържа живак, без за това да е дадено обяснение, въпреки че се иска – бел. пр.). Когато националните институти по здравеопазването на САЩ обявиха една проба на една ваксина в началото на август, получихме потоп от телефонни обаждания и имейли на хора, отчаяни да поемат ролята на опитни мишки. Силата на страха и стадното чувство са просто изумителни…

Но в Европа, разбира се, всички ще са опитни мишки, тъй като там за ваксините няма да има никакви предварителни проби. Дори по-лошо, европейските ваксини имат добавени “аджуванти” (фармакологични и имунологични агенти) – химикали, ползвани за засилване на действието от основните компоненти на ваксините. Най-важното е, че няма абсолютно никакви гаранции за сигурност при инжектирането на такива химикали в деца или бременни жени – точно те обаче са най-агресивно поощрявани да се подложат на ваксинациите. Това няма как да не доведе до притеснителните мисли, че ваксината срещу свински грип може да е една модерна медицинска катастрофа. Тя не е тествана и не е доказано ефективна. Нейните компоненти са много опасни, а в комбинация с добавките за европейските ваксини, както се очаква, ще причинят неврологични заболявания.

Парализирани от ваксини

Навярно е излишно да напомням, че през 1976 г. една неуспешна ваксина срещу свинския грип причини необратими щети върху нервната система на стотици хора, като много от тях останаха парализирани. Лекарите дадоха име на проблема, за да звучи така, че знаят какво говорят: “Guillain-Barre syndrome”. (Както се очаква, те не биха го нарекли “Синдром на Токсичната ваксина”, защото щеше да е твърде информативно.)

Тя се уплаши ужасно от грипа
и каза: “Не ща да ме спипа!”
Лекарят се пресегна към скрина
и ненадейно я бодна с ваксина.
Стана беля, но лекар се не дава
и смотолеви: “Нямах представа.”

Същественото тук е, че лекарите не знаят как ваксините водят до тези жестоки проблеми и ако те се повторят в наши дни, медиците и пропагандаторите на ваксините несъмнено ще отрекат връзката между ваксините и парализата. (Това вече се случва при дебата по темата дали ваксините причиняват аутизъм: пълно отрицание.) А има и много други неща, които здравните авторитети никога няма да ви кажат за ваксината срещу свинския грип. Представям някои от тях:

10 неща, които не трябва да знаете за ваксината

#1 – Разработването на ваксината е претупано, като не са правени никакви наблюдения за последиците от нея върху хора. Искате ли да се опитни мишки на концерна “Голяма Фарма”? Ако искате, наредете се на опашката за ваксина тази есен…

#2 – Ваксината съдържа опасни химикали, които причиняват възпаления в тялото. Тези добавки, както все по-често се изтъква, водят до аутизъм и други неврологични заболявания.

#3 – Ваксината срещу свински грип всъщност може да увеличи смъртността от свински грип, тъй като изменя (или потиска) нормалните действия на имунната система. Няма каквито и да било доказателства, че даже сезонните ваксинации срещу какъвто и да било грип водят до смислена защита на хората, които се подлагат на тях. Ваксините са змийското масло на модерната медицина. (Бел. пр.: змийското масло е традиционно китайско лекарство, ползвано за лечението на ставни болки. Днес изразът се ползва за всеки продукт, рекламиран като “медицински”, като се влага смисълът, че е печалбарски, шарлатански или просто неефективен. Изразът се ползва и за всеки продукт, който има шумна маркетингова кампания, но е със съмнителни качества и стойност.)

 

#4 – Лекарите още не знаят защо през 1976-та ваксините срещу свински грип осакатиха толкова много хора. А това значи, че си нямат представа и дали новата ваксина няма да има същите жестоки последствия. (Как ще имат, след като не я тестват…)

#5 – Даже ако ваксината ви убие, производителите няма да отговарят. В Съединените щати правителството е осигурило на тези компании пълен имунитет по въпросите за ваксините. Това не поощрява тези компании да правят сигурни ваксини, защото им се плаща за количество, а не за качество. (Те не са дружества с ограничена отговорност, а дружества с пълна безотговорност.)

#6 – Никоя ваксина не може да ви предпази от грип така, както го прави витамин D. Един неудобен научен факт, който правителствата, фармаколозите и производителите на ваксините не биха желали да знаете.

#7 – Дори да приемем, че ваксините срещу свински грип са ефективни и хипотетично всички около вас се ваксинират, вие не се нуждаете от инжекция! (Защото вирусът не може да се разпространи сред хората, с които живеете.) Така че и да вярвате на ваксината, просто можете да поощрите приятелите си да се ваксинират…

#8 – Компаниите печелят милиарди от производството на тези (и други) ваксини. Парите идват от вашия джоб даже тогава, когато не се ваксинирате, защото всичко се плаща от данъците ви.

#9 – Когато хората почнат да измират масово от свински грип, можете да сте сигурни, че много от тях ще са същите хора, които са се ваксинирали. Лекарите ще обяснят това с обичайната корпоративна логика: “Броят на спасените е повече от този на починалите.” Разбира се, “броят на спасените” ще е напълно измислен… въображаем… и съществува само в изкривеното им съзнание.

#10 – Кампаниите за ваксинация, които се провеждат по целия свят, не са напълно безполезни. Те ще ни позволят лесно да разпознаем повечето откровено глупави хора. (Колко жалко, че ваксините не оставят някаква трайна маркировка по кожата, която да служи за своего рода етикет и бъдещи референции…)

Казват, че държавната лотария е нещо като данък за тези, които не ги бива по сметките. В същия дух можем да кажем, че ваксините са данък за хората, които си нямат представа от здравеопазване.

http://www.ivanstamenov.com/?p=381

Майк Адамс,
редактор на Natural News

Моля, ако ви е харесала информацията, гласувайте със стрелкичката на горе в свежо!