Подаръци за Свети Валентин – практичен кредит

1
149
Добави коментар

Денят на влюбените вече чука на вратата, а вие все още не сте купили подарък за своята половинка? Може би причината е текущото ви финансово затруднение, което поражда и неудобство, защото не можете да осигурите на човека до вас подаръка, който наистина заслужава?

Липсата на средства не бива да бъде фактор, който да помрачи деня на Свети Валентин. Ето защо тук отново обръщаме внимание на един може би добре познат за вас финансов продукт – бързият кредит.

Как и защо компаниите за бързи кредити могат да ти предоставят нужната финансова помощ точно за Свети Валентин? Отговорите събрахме в следващите редове.

Бързият кредит е практичен кредит, който няма аналог

Няма друг кредитен продукт на пазара, който да се предоставя с такива характеристики като бързите кредити – в минимални суми и за кратко време. От тук идва и неговата популярност и удобство, в случай на нужда от финансова помощ за покупка на подарък за Свети Валентин или който и да е друг личен или семеен празник.

Вземате толкова пари, колкото са ви нужни, за да направите наистина оригинален подарък. Тук говорим за суми от порядъка на от 200 до 10000 лв. например. Те могат да ви бъдат достатъчни за направата на наистина стойностен подарък, като покупка на колие, шикозен букет, организиране на кратка екскурзия за двама и други. Колкото до последващото им връщане, то може да стане на равни месечни вноски в рамките на от един до няколко месеца.

Нито една традиционна банкова институция не би могла да предложи подобен кредитен продукт на потребителите си. При тях обвързването е със срок от минимум една година, а минималната сума за кандидатстване започва от 1000 лв.

Защо да купим подарък за Свети Валентин с кредит онлайн?

С услугата кредит онлайн фирмите за бързи пари добавиха още един плюс към портфолиото си. Със заявка за кредит онлайн не е нужно да напускате дома или офиса си, тъй като услугата е изцяло дигитализирана и до нея можете да достъпите чрез удобството на смартфона и/или лаптопа си.

Заявете нужните ви средства буквално от днес за днес. С други думи, още не е късно да си подсигурите нужния ви финансов стимул, за да направите незабравим подарък на половинката си. Необходимо е да посетите сайта на избраната от вас кредитна институция, да изберете сумата, която ви е нужна, както и удобния за вас срок за връщане. Въведете изискуемите данни – в общия случай това са данните от личната ви карта, банкова сметка, валиден имейл и мобилен телефон.

След обработка на заявката ще получавате обаждане по телефона или пък съобщение по имейл, с което ви уведомяват дали сте одобрени, или не. При положителен отговор парите са по сметката ви в рамките на няколко минути до час. Този срок може да варира при различните кредитиращи компании, но разликата обикновено се изразява в до няколко часа.