София Рент А Кар — коли под наем София на ниски цени

1
167
Добави коментар
georg4610
georg4610

Луксозни коли под наем в София

Sofia Rent a Car ви предлага разнообразие от луксозни автомобили, с които можете да осъществите абсолютно всяко пътуване по начинът, за който винаги сте мечтали. Ние предлагаме не само отличен автопарк, включващ най-престижните марки автомобили, но и лоялно и любезно отношение, с което ще ви спечелим завинаги.

За да улесним максимално вашия избор, ние предлагаме няколко категории автомобили от различен ценови клас, така че да задоволим изискванията на всички свои клиенти за максимално удобно, приятно и безопасно пътуване. При нас дори най-взискателните клиенти ще намерят автомобила, който ще ги отведе до желаната дестинация, бързо, безопасно и със стил.

Ние предлагаме едни от най-предпочитаните марки луксозни коли под наем в София, отговарящи напълно на критериите за качество и удобство. Избирайки някой от нашите модели, вие ще се радвате на комфортен салон, оборудван с най-иновативните екстри, както и на модерни системи за сигурност, които ще гарантират вашата пълна безопасност на пътя при всякакви метеорологични и пътни условия.

За какви цели са подходящи нашите луксозни автомобили?

Ние от София рент а кар знаем, че всяко пътуване има различни цели, поради което сме обособили категория автомобили за всеки повод и за всяка категория потребители. Нашите луксозни коли под наем в София са подходящи за специални поводи, както и за ежедневно ползване, когато искате да направите впечатление, да се почувствате специални или просто да си подарите едно незабравимо преживяване.

За балове

София Рент А Кар ви предлага автомобили за бал, с които всеки абитуриент или абсолвент ще се почувства като холивудска звезда, сред своите съвипускници. Избирайки някой от нашите отлични модели, вие поставяте началото на една нова страница в своя живот, осигурявайки си стил, който е не просто каприз, а удобство, което заслужавате. Нашият автопарк е подбран от експерти, така че да покрият дори най-високите критерии за сигурност и комфорт.

За сватби

При нас ще откриете едни от най-добрите модели автомобили за сватби в София. Ние ви предлагаме модели, които ще направят най-специалното събитие в живота ви дори още по-специално. Ние от София рент а кар знаем, че сватбата е специален момент, който оставя спомени за цял живот и искаме част от тях да бъдат свързани с начина, по който сте пътували. Предлагаме ви лукс, качество и удобство, които ще превърнат вашият щастлив момент в светското събитие на годината.

Бизнес срещи и пътувания

За нашите бизнес клиенти сме подготвили луксозни автомобили под наем, отговарящи напълно на техните очаквания. Избирайки нашите модели от висок клас, вие ще пътувате сигурно и удобно и ще направите впечатлението, към което се стремите. В света на големия бизнес визията е всичко, защото тя ви представя, като професионалисти, постигнали огромни успехи в своята сфера.

Какви условия ви предлага Sofia Rent a Car?

Наемайки който и да е модел, вие получавате сигурен и перфектно поддържан автомобил на отлична цена. За да ви предоставим възможно най-изгодни условия, ние ви предлагаме безплатна доставка и прибиране на автомобила от и до летище София, както и до всяка точка на територията на столицата.

Ние ви предлагаме също автомобили с професионален шофьор, който да ви придвижи сигурно и удобно до желаната дестинация, така че вие да се насадите максимално на всеки момент от своето пътуване. Всеки автомобил от тази категория е в отлично техническо състояние, окомплектован, съгласно изискванията на КАТ, а също и с платени задължителни застраховки и пътни такси.

Наемайки луксозен автомобил от София Рент А Кар, вие можете да разчитате на съдействието на нашите служители по всяко време на денонощието, както и на денонощна пътна помощ на територията на цялата страна. Ние ви предлагаме да вземете който и да е от нашите стилни превозни средства на изгодна цена и без ограничение на изминатите километри.